Ηράκλειο: Ο βοηθός του ομολόγησε ότι σκότωσε τον κτηνοτρόφο- Είχε ισχυριστεί ότι πυροβόλησε κι αυτόν ο δράστης

Τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου, Νίκου Μπιτσακάκη, φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να ομολόγησε ο άνδρας που εργαζόταν στα πρόβατα ως βοηθός του θύματος. Πρόκειται για έναν Ρουμάνο, ο οποίος αρχικά είχε ισχυριστεί ότι ο δράστης πυροβόλησε και κατά εκείνου, για εκφοβισμό.

Δείτε: Ηράκλειο: Πυροβόλησαν 40χρονο στην αυλή του σπιτιού του και τον σκότωσαν

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της μαφιόζικης εκτέλεσης του 39χρονου- Μπροστά στην κόρη του το φονικό

Μαζί με τον φερόμενο καθομολογία δράστη καταζητείται και ένας ακόμα συμπατριώτης που του προμήθευσε το όπλο, σύμφωνα μ τις ίδιες αστυνομικές πηγές.

Ο εργάτης του θύματος φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον 39χρονο για οικονομικούς λόγους αλλά και επειδή του φερόταν άσχημα.

Εξ αρχής οι αστυνομικοί υποπτεύτηκαν τον βοηθό του θύματος και από χθες βράδυ επεδίωξαν την ομολογία του. Ο ισχυρισμός του ότι ο δράστης πυροβόλησε και τον ίδιο ήταν το πρώτο που υποψίασε τους αστυνομικούς, καθώς δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο.

ο έγκλημα έγινε στη βεράντα του σπιτιού του κτηνοτρόφου, που βρίσκεται δίπλα στο ποιμνιοστάσιό του. Μάλιστα στον χώρο του ποιμνιοστασίου βρισκόταν ο Ρουμάνος εργάτης, που βοηθούσε το θύμα στις δουλειές του. Ο εκτελεστής έριξε 5 σφαίρες προς τον κτηνοτρόφο. Τέσσερις από τις βολές, από καραμπίνα, τον βρήκαν στο σώμα και τον έριξαν νεκρό.

Η κηδεία του άτυχου κτηνοτρόφου θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Πετροκεφάλι.


Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ηράκλειο: Ο βοηθός του ομολόγησε ότι σκότωσε τον κτηνοτρόφο- Είχε ισχυριστεί ότι πυροβόλησε κι αυτόν ο δράστης”

  1. οι σκέψεις είναι ελεύθερες

    Αυτό που ισχυρίζεται ο δράστης, δηλαδή ότι το αφεντικό του τον κακοποιούσε, δεν γνωρίζουμε ότι είναι αλήθεια και είναι και δύσκολο να αποδειχτεί. Έτσι και αλλιώς, δεν δικαιολογεί την άγρια δολοφονία. Το ότι όμως κάποια “αφεντικά” εκδηλώνουν απερίγραπτες συμπεριφορές σε άτομα που έχουν μεγάλη ανάγκη ακόμα και για ένα πενιχρό χαρτζηλίκι είναι γεγονός. Έχω πέσει θύμα άγριας εξαπάτησης και εκμετάλλευσης από εργοδότης και πολλές φορές τα βράδια φαντασιωνόμουν ότι τον σκοτώνω, έφτιαχνα το σενάριο, το έβλεπα σαν ταινία ή σαν μυθιστόρημα και αυτό λίγο με παρηγορούσε. Με παρηγορούσε γιατί στις αρμόδιες αρχές όπως επιθεωρητές εργασίας ή δικαστήρια δεν βγάζεις άκρη. Μπορεί ο δολοφόνος να το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για την πράξη του, όμως η κακοποίηση στην εργασία συμβαίνει πάρα πολύ συχνά και καλύπτεται από πέπλο σιωπής.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί