Συνελήφθη ο ύποπτος για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη ο σύντροφος της 55χρονης γυναίκας, ο οποίος εντοπίστηκε πέντε λεπτά πριν τις 20:00, μετά από επτά ώρες ανθρωποκυνηγητού από την ΕΛ.ΑΣ, στο παραλιακό μέτωπο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη.

Γείτονες δήλωσαν στην αστυνομία ότι την άκουσαν σήμερα το πρωί να παρακαλάει το σύντροφό της να μην τη σκοτώσει.

Πρόκειται για την όγδοη γυναικοκτονία που καταγράφεται μέσα σε λίγους μήνες.

Το θύμα είναι μια 55χρονη γυναίκα, γεωργιανής καταγωγής, η οποία μαχαιρώθηκε από το σύντροφό της, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, γύρω στη 1:20 το μεσημέρι, στο σπίτι όπου ζούσε, επί της οδού Γραβιάς 47, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, φέροντας πολλαπλά χτυπήματα πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο.  

Ο 48χρονος ομοεθνής της, αφού δολοφόνησε τη σύντροφό του, εγκατέλειψε την πολυκατοικία, τρέχοντας προς την οδό Μακεδονίας, χωρίς να απαλλαγεί από τα αιματοβαμμένα ρούχα του, δήλωσαν στην αστυνομία οι κάτοικοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες ο σύντροφος του θύματος αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού και δεν ήταν η πρώτη φορά που ακουγόταν φασαρία από το διαμέρισμά τους.

Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, η σχέση του ζεύγους φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό, ενώ μόλις λίγες μέρες νωρίτερα ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας.

ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,Eurokinissi

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί