Λευτέρης Αυγενάκης: Μούσκεμα στις πισίνες και η μπάλα στην εξέδρα

Σε νέα ανακοίνωση για τον Λευτέρη Αυγενάκη προχώρησε η ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με αφορμή την προσπάθεια του υφυπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαψεύσει ως fake news τη… φωνή του.

Δείτε; Αυγενάκης: Χαρακτήρισε “κομπλεξικούς” τους Χανιώτες, προσπάθησε να τους βάλει σε αντιπαράθεση με τους Ηρακλειώτες!

Κι αυτό μπορεί να το κάνει: Ο Αυγενάκης χαρακτηρίζει… fake news τη φωνή του!- Ακούστε το ηχητικό

Και άλλη απρέπεια Αυγενάκη: “Πληρώνω εγώ” μας λέει για το κρατικό χρήμα που διαχειρίζεται! (ηχητικό)

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για δηλώσεις Αυγενάκη: «Υφυπουργός μικροκομματικού Πρωταθλητισμού»

Από Μαυρογιαλούρους έχουμε χορτάσει…

Η ανακοίνωση:

Λευτέρης Αυγενάκης: μούσκεμα στις πισίνες και η μπάλα στην εξέδρα

Το μόνο που τελικά έμαθε ως υφυπουργός αθλητισμού ο κ. Αυγενάκης είναι να πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Τη στιγμή που το σύνολο των Κρητικών μη εξαιρουμένων των συμπατριωτών του αλλά και των στελεχών του κόμματός του κατακρίνουν δημόσια την προκλητική του τοποθέτηση, ο κ. Αυγενάκης ψάχνει για αόρατους εχθρούς στη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Το κόμμα μας δεν εκφράζει τίποτα περισσότερο από την αντίθεσή του στην διχόνοια που τελικά προφανώς και σκοπίμως σπέρνετε για ψηφοθηρικούς λόγους. Εκτός όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το σύνολο των πολιτών αλλά και των θεσμικών της Κρήτης καταδικάζει τη στάση σας και αναμένει τουλάχιστον την δημόσια συγνώμη σας αν όχι την παραίτησή σας. Η fake τοποθέτηση ότι πρόκειται για fake news ήταν πολύ fake για να γίνει πιστευτή. 

Όσον αφορά τις μέρες μας γνωρίζετε πολύ καλά και τα έργα μας αλλά και τις προσπάθειές μας. Γνωρίζουν όμως και οι αθλητές της πισίνας των Χανίων ότι από την πρώτη χρονιά διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ξαναλειτούργησαν και οι τρεις πισίνες όλο το χρόνο διασφαλίζοντας πετρέλαιο για την ομαλή λειτουργία τους. Επίσης ο ίδιος κόσμος ξέρει ότι με το που αναλάβατε και παρά του ότι διανύσαμε περίοδο καραντίνας, το μικρό διάστημα που έγιναν προπονήσεις λειτουργούσε μόνο η μία από τις τρεις πισίνες. 

Επειδή το ξέρουμε ότι δεν είστε αδιάβαστος κ. Αυγενάκη, φροντίστε τουλάχιστον να μην είστε προκλητικός με τα πολλαπλά έντεχνα ψέματά σας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί