Εκτός ΜΕΘ ο 49χρονος γυναικοκτόνος του Πανόρμου

Εκτός ΜΕΘ βρίσκεται απο χθες ο 49χρονος απο το Μυλοπόταμο που πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη Σταυρουλα Συραγοπουλου στο κατάστημα της στο Πανορμο στις 8 Αυγούστου.

Ο 49χρονος βρισκόταν σε καταστολή στη ΜΕΘ του Βενιζελειου Νοσοκομείου μετά από διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις και πλέον βρίσκεται εκτός ΜΕΘ και παραμένει φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο, σύμφωνα με το goodnet.gr. Οι αστυνομικές αρχές περιμένουν πλέον ποτέ θα είναι σε θέση να δώσει κατάθεση για την πράξη του, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η διαδικασία θα απαιτήσει χρόνο έως και μήνες ώστε να καταστεί εφικτό να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται πως το νήμα της ζωής της άτυχης Σταυρούλας κόπηκε βίαια το απόγευμα της Κυριακής 8 Aυγούστου μέσα στο κατάστημα fish-spa που διατηρούσε στο Πάνορμο, σε πολυσύχναστη τουριστική περιοχή, από το όπλο του 49χρονου δράστη.

Όλα συνέβησαν όταν ο 49χρονος που διατηρεί το κατάστημά του λίγα μόλις μέτρα από το fish spα πλησίασε στην είσοδο του καταστήματος. H άτυχη γυναίκα μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του προχώρησε προς την είσοδο όπου και είχαν μια συνομιλία μερικών δευτερολέπτων. Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει ο δράστης του στυγερού εγκλήματος έστρεψε την καραμπίνα προς την άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε εν ψυχρώ , από πολύ κοντινή απόσταση, αρχικά στην αριστερή πλευρά στο ύψος της μασχάλης. Η ίδια προσπαθώντας άμεσα να προστατευτεί και να τρέξει προς το εσωτερικό του καταστήματος δέχτηκε μια ακόμη σφαίρα στην πλάτη η οποία έπληξε ζωτικά όργανα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο στην είσοδο του καταστήματός της. Στο κατάστημα βρισκόταν εκείνη την ώρα και η 20χρονη κόρη του θύματος, που είδε σε μια στιγμή τη μητέρα της να πέφτει νεκρή από το όπλο του 49χρονου.

Μετά το φονικό ο 49χρονος δράστης τράπηκε σε φυγή με κατεύθυνση, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, το ποιμνιοστάσιο της οικογένειας, όπου και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα με την οποία λίγο νωρίτερα είχε κόψει το νήμα της ζωής της άτυχης γυναίκας. Λίγο αργότερα η ΕΛ.ΑΣ που αναζητούσε τον 49χρονο στην περιοχή τον εντόπισε ζωντανό και να έχει τις αισθήσεις του , αλλά με σοβαρότατα τραύματα και παραμόρφωση στο πρόσωπο στην προσπάθειά του να αυτοπυροβοληθεί.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία αστυνομικών στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Αυγούστου αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και υπεβλήθη σε διαδοχικές , πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις. Έκτοτε παρέμεινε στη ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο του Νοσοκομείου μέχρι να μπορέσει να δώσει κατάθεση για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί