Ν. Ηλιόπουλος: «Αυτό που είναι πρωτοφανές είναι η επιτελική ανικανότητα – Έχει καεί η μισή χώρα με άπνοια»

“Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να επιστρέψει στην πραγματικότητα, κάνοντας την αρχή από το γραφείο του”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε στα όσα ανέφερε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Λευτέρης Οικονόμου, με αφορμή την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την καταστροφική πυρκαγιά στη Δυτική Αττική.

Δείτε επίσης: Αλ. Τσίπρας: «Εκατομμύρια πολίτες ζουν μέσα στο φόβο, αυτή είναι η ασφάλεια που υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης»

O Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε τα εξής:

Θα προτείναμε στον νέο (4ο κατά σειρά) κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Οικονόμου να είναι πιο προσεκτικός, ειδικά όταν αναφέρεται σε διακοπές. Αν δεν κατανοεί αυτή την συμβουλή, ας ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη.

Αυτό που είναι πρωτοφανές είναι η επιτελική ανικανότητα. Σε συνθήκες άπνοιας έχει καεί η μισή χώρα. Ζούμε μια από τις χειρότερες οικολογικές καταστροφές και τα κυβερνητικά στελέχη το μόνο που κάνουν είναι να αλληλοσυγχαίρονται.

Η κλιματική κρίση δεν αποτελεί άλλοθι για την κυβέρνηση που ακύρωσε τους δασικούς χάρτες και το πρόγραμμα δασοπροστασίας διώχνοντας 5.066 εργαζόμενους.

Έστω και τώρα ας σταματήσουν τα εύκολα λόγια και ας γίνει ό,τι είναι δυνατόν για το σβήσιμο των μετώπων που για άλλη μια φορά καίνε για μέρες με ελλιπή παρουσία εναέριων μέσων.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να επιστρέψει στην πραγματικότητα, κάνοντας αρχή από το γραφείο του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Λευτέρης Οικονόμου, είχε τονίσει:

«Από την ασφάλεια των καλοκαιρινών του διακοπών ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να υπενθυμίσει την παρουσία του επιστρατεύοντας όχι τη συναίνεση αλλά τις φλόγες του λαϊκισμού. Απέναντι σε πρωτοφανείς σε εύρος, διάρκεια και ένταση προκλήσεις στις οποίες ήρθε να προστεθεί και η κλιματική κρίση η κυβέρνηση εξασφαλίζει εμπράκτως την ζωή και την ασφάλεια των πολιτών.

Με σκληρή δουλειά, επιδιώκοντας την συνένωση δυνάμεων. Ενεργώντας άμεσα για την στήριξη όσων έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Αναγνωρίζοντας με γενναιότητα λάθη ή παραλείψεις. Αυτά κάνει η κυβέρνηση. Αυτό που κάνει ο κ Τσίπρας είναι να αναζητά ψήφους στις στάχτες. Είναι κρίμα, γιατί αυτές τις ώρες, η χώρα δεν έχει ανάγκη από αναφορές σε «ζωές στις στάχτες». Ειδικά από κάποιους που ούτε τις πρώτες έσωσαν, ούτε τις δεύτερες απέτρεψαν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί