Στις πυρόπληκτες περιοχές τα είδη πρώτης που συγκεντρώθηκαν από το Δήμο Μαλεβιζίου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Μαλεβιζίου για τη στήριξη των πυρόπληκτων σε Εύβοια Αττική και Ηλεία αλλά και στους εθελοντές, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου και τους εργαζόμενους τους Δήμου, απηύθυνε ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας.  

Η συγκινητική ανταπόκριση των δημοτών είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 18 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, νερά, φαρμακευτικό υλικό και ζωοτροφές. Στους χώρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νίκη Ζερβού.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, με τη πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και εργαζομένων του Δήμου, έχει συσκευάσει όλα όσα έχουν προσφέρει οι πολίτες και έχει φροντίσει για τη μεταφορά και παράδοση τους στις περιοχές όπου έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές. 

Η μεταφορά και παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει με την προσφορά της εταιρίας Κουβίδης ΑΕ την οποία και ευχαριστεί ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί