ΟΑΕΔ Ηρακλείου: Συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν το επίδομα ανεργίας με 3 μήνες καθυστέρηση!

Μας γράφει ομάδα αναπληρωτών δασκάλων του νομού Ηρακλείου, σημειώνοντας ότι το επίδομα ανεργίας με το οποίο ζουν οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί του Ηρακλείου, εδώ και 2 χρόνια καταβάλλεται στα μέσα Σεπτεμβρίου, από τον Ιούνιο που γίνονται οι απολύσεις! Μάλιστα όταν διαμαρτυρήθηκαν στον ΟΑΕΔ της Κνωσού, δέχτηκαν και επίθεση από τον υπεύθυνο!

Διαβάστε την καταγγελία:

Αποτελούμε συμβασιούχους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπου κάθε καλοκαίρι επιβιώνουμε αποκλειστικά από το ήδη χαμηλό επίδομα ανεργίας. Ανήκουμε στο κατάστημα ΟΑΕΔ της Κνωσσού στο Ηράκλειο, όπου τα τελευταία 2 συναπτά έτη το επίδομα δε μας παρέχεται στην ώρα του αλλά από τον Ιούνιο που απολυόμαστε, καταλήγουμε μέσα Σεπτεμβρίου να λαμβάνουμε το επίδομα. Πέρυσι μάλιστα που θελήσαμε να κάνουμε μια παράσταση διαμαρτυρίας, γίναμε αποδέκτες μιας αρκετά επιθετικής συμπεριφοράς του υπεύθυνου του εκεί εργατικού δυναμικού.
Η κατάσταση αυτή έχει πλέον παγιωθεί με τη μόνιμη δικαιολογία της υποστελέχωσης της υπηρεσίας. Συγχρόνως όμως εμείς και οι οικογένειές μας δε δυνάμεθα να επιβιώσουμε.
Θα σας παρακαλούσαμε να δώσετε βήμα σε αυτή την αναφορά μας- καταγγελία με στόχο την ευαισθητοποίηση οποιουδήποτε φορέα , καθώς το θέμα απαξιώνεται από κάποιους και δε γίνεται αντιληπτή η βαρύνουσα σημασία του.
Με εκτίμηση,

μια ομάδα αναπληρωτών δασκάλων του νομού Ηρακλείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί