Ευχές παραγόντων της Κρήτης για τον Δεκαπενταύγουστο

Ευχές του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη για τον Δεκαπενταύγουστο 

Γιορτάζουμε το «Πάσχα του καλοκαιριού» τηρώντας τα μέτρα προστασίας 

Ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο, στέλνει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, προτρέποντας στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας στο μεγάλο αντάμωμα οικογενειών και φίλων που φέρνει παραδοσιακά η μεγάλη χριστιανική γιορτή του καλοκαιριού και απευθύνοντας δημόσια έκκληση για συνέχιση του εμβολιασμού που θα οδηγήσει στην ανοσία. 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης: 

«Ο Δεκαπενταύγουστος, το «Πάσχα του Καλοκαιριού», η γιορτή που συνδυάζεται με το αντάμωμα των οικογενειών και των φίλων, με την ξεκούραση και τη χαρά, φέτος πρέπει να εορταστεί με ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας. Η εξέλιξη της πανδημίας, μας κρατά σε εγρήγορση και μας επιβάλει την τήρηση των μέτρων προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους. Επαναλαμβάνουμε, ταυτόχρονα, τη δημόσια έκκληση για τον εμβολιασμό όλων των συμπολιτών μας». 

Ακολουθεί το κοινωνικό μήνυμα που ετοίμασε φέτος το καλοκαίρι η Περιφέρεια Κρήτης, συνεχίζοντας την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού της Κρήτης.

Δείτε το video εδώ:

 https://www.facebook.com/CreteRegion/posts/4141351385910406

Ευχές Δημάρχου Ηρακλείου για τον Δεκαπενταύγουστο

Ο εφετινός Δεκαπενταύγουστος βρίσκει τον τόπο μας αντιμέτωπο ακόμη με τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσεως, που επέφερε η πανδημία. Ας εορτάσουμε την μεγάλη αυτή μέρα της Ορθοδοξίας, με προσοχή, προστατεύοντας την ζωή μας και την υγεία όσων βρίσκονται δίπλα μας. Ο εμβολιασμός αποτελεί τον μόνο τρόπο που έχουμε για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί. Χρόνια πολλά, ευχές για υγεία και δύναμη σε όλους.

Το μήνυμα του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννη Κουράκη για τον Δεκαπενταύγουστο

Μέσα στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, που έχει δημιουργήσει η πανδημία αλλά και η λαίλαπα των πρόσφατων πυρκαγιών, ο Ελληνικός λαός τιμά σήμερα την εορτή της Παναγίας, που αποτελεί σύμβολο ελπίδας και πηγή κουράγιου και δύναμης για όλους, και ιδιαίτερα για όσους αντιμετωπίζουν τις τρέχουσες δυσκολίες της ζωής.

Την πίστη και την ελπίδα που αντλούμε από το σημερινό εορτασμό, τη μετατρέπουμε σε δύναμη και αποφασιστικότητα, που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε μπροστά με αισιοδοξία και επιμονή.

Σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να πετύχουμε υψηλούς στόχους, για ευημερία και πρόοδο, που πάντα πρέπει να θέτουμε ως λαός και ως έθνος.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί