Νότια Εύβοια: Μήνυμα εκκένωσης στα Μεσοχώρια

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι στο νότιο τμήμα της Εύβοιας στα Μεσοχώρια της Καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται για νέα πυρκαγιά ή για κάποια επικίνδυνη αναζωπύρωση.

Αν βρίσκεστε στα Μεσοχώρια Εύβοιας εκκενώστε τώρα προς Νέα Στύρα, γράφει το μήνυμα του 112 που εστάλη σε κατοίκους και πολίτες που βρίσκονται στη νέα εστία πυρκαγιάς που αυτή τη φορά πλήττει τη Νότια Εύβοια.

Δήμαρχος Καρύστου: Η φωτιά είναι σε εξέλιξη

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι άνεμοι στην περιοχή είναι πολύ ισχυροί, φτάνουν και τα 8 μποφόρ, γεγονός που δυσκολεύει τις προσπάθειες των πυροσβεστών αλλά και των κατοίκων για κατάσβεση της φωτιάς.

Μιλώντας στο evima.gr, ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά σε σπίτια στο χωριό Μεσοχώρια. Επιχειρούν εναέρια μέσα αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι πολύ ισχυροί. Ωστόσο η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τους καπνούς. Επιχειρούν και επίγειες δυνάμεις, εθελοντές και υδροφόρες του Δήμου Καρύστου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί