Γαλάτσι: «Ο αστυνομικός πυροβόλησε ένα σκυλί που κουνούσε φιλικά την ουρά»

Εντελώς διαφορετική εικόνα για το περιστατικό στο Γαλάτσι δίνει η κηδεμόνας του σκύλου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσιάζει η ΓΑΔΑ δίνει η ιδιοκτήτρια του σκύλου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Όπως καταγγέλλουν, ο Ody «δολοφονήθηκε εν ψυχρώ».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι κηδεμόνες του σκύλου, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ «πυροβόλησε ένα σκυλί που σου κουνάτε φιλικά την ουρά».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της η κηδεμόνας του σκύλου αναφέρει:

«Ο Ody (Odysseus) δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί μας….πυροβολήθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11πμ από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ…θα βγουν όλα στο φως της δημοσιότητας κι υπεύθυνος γι’αυτό την εν ψυχρώ δολοφονία θα πληρώσει. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Α.Τ Κυψέλης για να υποβάλλουμε μήνυση!! Σας παίρνουμε τηλέφωνο για να έρθετε να βοηθήσετε όταν κινδυνεύουμε σε ενδοοικογενειακή βία, όταν μας κλέβουν όταν μας απειλούν και δεν έρχεστε κι ήρθατε τώρα τρέχοντας για γείτονες που δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα και το αποτέλεσμα φόνος!! Χωρίς λόγο τράβηξες όπλο και πυροβόλησε ένα σκυλί που σου κουνάτε φιλικά την ουρά!! Αν αυτή είναι η ελληνική αστυνομία… ντροπή σας!! Τόσο απλά!»

Οι ισχυρισμοί της ΓΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της, η ΓΑΔΑ δίνει διαφορετική εικόνα για το περιστατικό και επισημαίνει ότι το συμβάν διερευνάται.

Πιο αναλυτικά:

«Πρωινές ώρες σήμερα, έγινε καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, σχετικά με τη διατήρηση και παραμονή δύο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλων) σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι.

Κατά την προσέλευση των αστυνομικών στο σημείο προς διερεύνηση των καταγγελλομένων, έλαβε χώρα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη των σκύλων και της καταγγέλλουσας.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκλιμακώσουν το περιστατικό, ένα από τα σκυλιά επιτέθηκε και δάγκωσε στο δεξί πόδι αστυνομικό, ο οποίος αμυνόμενος πυροβόλησε το σκύλο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί