Ηράκλειο: Σύλληψη ενός ατόμου για κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, πέντε (5) υποθέσεις κλοπών και μία (1) απόπειρα κλοπής από εσωτερικό χώρο οχημάτων που διαπράχτηκαν στο Ηράκλειο 

Για τις υποθέσεις αυτές  σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος  αλλοδαπού

Επιπλέον συνελήφθη ο αλλοδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα  συνολικής χρηματικής αξίας 1170 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, πέντε (5) υποθέσεις κλοπών και μία (1) απόπειρα κλοπής οι οποίες διαπράχθηκαν σε οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού για κλοπές. 

Ειδικότερα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 15.05.2021 έως και 02.08.2021, ο αλλοδαπός είχε διαπράξει πέντε (5) κλοπές και 1 απόπειρα κλοπής αφαιρώντας από τον εσωτερικό χώρο  οχημάτων διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 1170 ευρώ, χρεωστικές κάρτες τραπεζών με τις όποιες είχε πραγματοποιήσει διαφορές συναλλαγές, καθώς και χρηματικό ποσό των 125 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα (12.08.2021) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου στην οικία του αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών και συνελήφθη. 

 Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί