ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός διαφημίζει ως σωτήρα τον εαυτό του επί των καμένων

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφασή του να δημιουργηθεί επιτροπής ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας, χωρίς να έχει προηγουμένων διαβουλευτεί ούτε με την τοπική κοινωνία ούτε με κανέναν άλλο.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος με δήλωσή του τονίζει ότι ο πρωθυπουργός έσπευσε να διαφημίσει «και τον επικεφαλής της επιτροπής» που «μόνος του διόρισε με κριτήρια επικοινωνιακά και μικροπολιτικά και ακυρώνοντας την τοπική κοινωνία και τη φωνή της». 

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις επιλογές του κ. Μητσοτάκη

Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να διαφημίσει τη δημιουργία επιτροπής για την ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας.

Έσπευσε να διαφημίσει και τον επικεφαλής της που ο ίδιος μόνος του διόρισε με κριτήρια επικοινωνιακά και μικροπολιτικά, δίχως διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της. Ακυρώνοντας την τοπική κοινωνία και τη φωνή της. 

Έσπευσε με λίγα λόγια να διαφημίσει επί των καμένων, και ενώ οι πυρκαγιές ακόμα καταστρέφουν δάση και ζωές, τον εαυτό του. 

Αυτή τη φορά ως σωτήρα. 

Μετά από όλα αυτά, θυμήθηκε και τη συναίνεση. Στις δικές του επιλογές. 

Είναι άξιο απορίας πώς ακόμα και σήμερα, με την ευθύνη της καταστροφής να τον βαρύνει, επιμένει να μην κατανοεί ότι πριν απ’ όλα απαιτείται σοβαρότητα και σεβασμός στους συμπολίτες μας που βλέπουν τις ζωές τους να γίνονται στάχτη. 

 Ότι ο πολιτικός διάλογος δεν είναι εργαλείο καλλωπισμού της εικόνας του, αλλά μέσο στήριξης των θυμάτων της φωτιάς και επούλωσης των πληγών της χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί