Κρήτη: Χρησιμοποιούσε το όνομα γιατρού και έκανε rapid tests σε τουρίστες

Επισκεπτόταν ξενοδοχεία όπου χωρίς καμία αρμοδιότητα και γνώση, διενεργούσε rapid test σε τουρίστες

Μια σοβαρή υπόθεση που “αγγίζει” και το ζήτημα της δημόσιας υγείας εν μέσω πανδημίας του κορωνοΐού, διερευνά η ΕΛ.ΑΣ στο Ρέθυμνο που αφορά νεαρό Ρεθυμνιώτη ο οποίος φέρεται να διενεργούσε rapid test σε τουρίστες χρησιμοποιώντας όνομα γνωστού γιατρού στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr, ο νεαρός φέρεται πως επισκεπτόταν ξενοδοχεία όπου χωρίς καμία αρμοδιότητα και γνώση , διενεργούσε rapid test σε τουρίστες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρχε συνεργασία του νεαρού με εταιρία που εμφανιζόταν στο διαδίκτυο και οι αρχές διερευνούν και το σκέλος αυτό προκειμένου να διαπιστώσουν τις αρμοδιότητες που είχε αλλά και το πλαίσιο της συνεργασίας αυτής.

Πάντως η ΕΛ.ΑΣ διερευνά όλα τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες της υπόθεσης τόσο κατά πόσο ο ίδιος διενεργούσε τα test , όσο και την ιδιότητα που δήλωνε, στοιχεία τα οποία θα δώσουν σαφείς απαντήσεις για την δράση του νεαρού.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρμόδιοι για ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και διενέργεια test εν προκειμένου είναι μόνο υγειονομικοί και κλιμάκια της πολιτείας , συνεπώς οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά το που και πως κάνουν τις όποιες διαδικασίες που σχετίζονται με την υγεία τους, πόσο μάλλον εν μέσω πανδημίας που τα ζητήματα αυτά αφορούν την δημόσια υγεία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί