Αναδείχθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ανήλθαν σε 309.295

Ηηλεκτρονική κλήρωση των νέων δικαιούχων  του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού έγινε την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:30, από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος».

Η απόδοση των διατακτικών (vouchers) στους δικαιούχους/ωφελούμενους. θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των αποτελεσμάτων της κλήρωσης.

Στην κλήρωση συμμετείχαν 309.295 έγκυρες αιτήσεις πολιτών, όπως αυτές καταχωρήθηκαν στον οριστικό πίνακα αιτηθέντων και αποδόθηκαν 35.120 vouchers  για καταλύματα, καθώς και 35.732 vouchers για τουριστικά γραφεία, βάσει των διαθέσιμων κονδυλίων του προγράμματος για το 2021 και του συνολικού σχεδιασμού.

Συνολικά, αποδόθηκαν 70.852 vouchers σε 128.351 νέους ωφελούμενους του προγράμματος, ενώ μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί 33.822 διατακτικές (e-voucher).

Ο κατάλογος των κληρωθέντων ωφελούμενων μελών του προγράμματος θα αναρτηθεί μέσα στην ημέρα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Τουρισμού και στην πλατφόρμα tourism4all.gov.gr.

Το e-voucher θα λαμβάνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISnet μέσω της πλατφόρμας, ενώ η εξαργύρωση των νέων διατακτικών μπορεί να ξεκινήσει άμεσα σε όλη τη χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί