«Καμμία καθυστέρηση» στις επιχειρήσεις για τις πυρκαγιές δεν βλέπει ο Χαρδαλιάς! (Live)

Καμία καθυστέρηση δεν υπήρξε στις επιχειρήσεις κατάσβεσης και στην ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού μηχανισμού, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, που επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιρρίπτοντας την ευθύνη στις ακραίες καιρικές συνθήκες και στη συγκυρία λόγω 586 πυρκαγιών σε 8 μέρες. Πολλά λόγια, πολλοί αριθμοί, πολλά στοιχεία, αλλά λίγες εξηγήσεις και ουσιαστικές απαντήσεις ακούσαμε από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα εναέρια μέσα δεν μπορούν να επιχειρήσουν εδώ και τρεις μέρες στην Εύβοια λόγω του τεράστιου πέπλου καπνού. Γνωρίζοντας όμως ότι οι δραματικές εκκλήσεις ξεκίνησαν πριν 8 μέρες, ο ίδιος αρκέστηκε να μιλήσει για «εξαιρετικά δύσκολη και πρωτοφανή κατάσταση σε σχέση με την ακολουθία των πυρκαγιών από την 1η μέχρι τις 8 Αυγούστου».

Μάλιστα, σε μια προκλητική για τους πληγέντες αποστροφή του λόγου του ο ίδιος μίλησε για ανευθυνότητα όσων ασκούν κριτική χωρίς να γνωρίζουν ή να αντιλαμβάνονται την κατάσταση. Αλλά ύστερα ευχαρίστησε όσους δεν εκκένωσαν τις περιοχές και βοήθησαν τις επιχειρήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί