Ηράκλειο: Βιασμό κατήγγειλαν δύο νεαρές τουρίστριες

Το βιασμό της από έναν Γερμανό κατήγγειλε σήμερα το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου μια κοπέλα από την Ολλανδία και την απόπειρα βιασμού από έναν άλλο Γερμανό φίλο του πρώτου κατήγγειλε η φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στο δωμάτιο των φερόμενων ως δραστών στα Μάλια. Οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν τους δύο δράστες, ενώ προχώρησαν και στη σύλληψη δύο ακόμη φίλων τους, επίσης Γερμανών, προκειμένου να εξεταστεί η εμπλοκή τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κοπέλα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε, ηλικίας 19 ετών, είπε ότι η πράξη έγινε μέσα στην τουαλέτα του δωματίου που διέμεναν οι 4 αλλοδαποί, έβαλε τις φωνές, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει. Η δεύτερη κοπέλα από την Ολλανδία, ηλικίας 22 ετών υποστήριξε ότι ο ένας εκ των τεσσάρων Γερμανών, προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο δωμάτιο, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί η ίδια μπόρεσε και διέφυγε.

Ο ιατροδικαστής εξέτασε την 19χρονη και εντόπισε σημάδια σεξουαλικής συνεύρεσης. Οι συλληφθέντες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις Αρχές, ενώ αρνούνται όλες τις κατηγορίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί