Τότε που ο Γεωργιάδης χαρακτήριζε Νέρωνα τη ΝΔ, λέγοντας ότι είναι ανίκανη να σβήσει τις φωτιές (βίντεο)


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων της ΝΔ χαρακτήριζε Νέρωνα τη ΝΔ!

Τότε, βέβαια, ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ κι έλεγε τα παρακάτω για την κυβέρνηση Καραμανλή.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης την εποχή που ήταν βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κάνει αναφορά στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας, της Πάρνηθας και της Αττικής το 2007. Στο βίντεο, κατηγορεί την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή παρομοιάζοντάς την με τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Νέρωνα.

«Μα ο Νέρων είχε τόση επιτυχία στη φωτιά, αναρωτιέμαι και έχει γίνει τόσο διάσημος στην ιστορία; Δεν αφήσαν τίποτα» και συνεχίζει «είδαμε στη θητεία αυτής της κυβερνήσεως να καίγεται η Αρχαία Ολυμπία, ο Άγνωστος Στρατιώτης, το κέντρο της Αθήνας και ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής. Τι άλλο θέλετε ρε παιδιά; Να τους δώσουμε βραβείο; Να τους πούμε μπράβο τι σπουδαίοι που είστε; Τι καλά που τα κάνετε; Δηλαδή ο ορισμός της αποτυχίας ποιος είναι; Τι πρέπει άλλο να καεί για να πούνε κάποιοι ότι απέτυχε η κυβέρνηση;»

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Τότε που ο Γεωργιάδης χαρακτήριζε Νέρωνα τη ΝΔ, λέγοντας ότι είναι ανίκανη να σβήσει τις φωτιές (βίντεο)”

  1. Βασιλικιη Κατραβα

    “Οσμεs” συγκαλυψηs για τον κουνιαδο του Αδωνι Γεωργιαδη!!!Μεγα σκανδαλο φαινεται πωs εχει ξεσπασει σχετικα με την υποθεση του διεθνωs καταζητουμενου απο την Interpol Γιαννη Καραγιαννιδη ο οποιοs κυκλοφορει ελευθεροs παρα το ενταλμα συλληψηs που εκκρεμει ειs βαροs του!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί