Πετρούπολη: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό

Ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας 47 ετών προσήχθη στην Ασφάλεια και εξετάζεται για εμπρησμό στο Άλσος Πετρούπολης. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 17:25 πολίτες κάλεσαν την Άμεση Δράση για εμπρησμό στο παραπάνω σημείο.

Επί τόπου έσπευσε περιπολικό και οι πολίτες ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι ένας άνδρας, για τον οποίο έδωσαν λεπτομερή χαρακτηριστικά, απομακρύνθηκε από σημείο του άλσους όπου αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον 47χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένας αναπτήρας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, την ίδια ώρα είχαν γίνει κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων για φωτιές σε 5 κάδους απορριμμάτων στο παραπάνω σημείο, οι οποίες σβήστηκαν αμέσως.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος είχε συλληφθεί κα στο παρελθόν για εμπρησμό.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πετρούπολη: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό”

  1. Δήμος Σθένης

    Αλλοίμονο να μην έβρισκαν κάποιους (συνήθως τους μ@λ@κες της παρέας) για να του φορτώσουν τις φωτιές! Γνωστή η τακτική και το κόλπο χρόνια τώρα. Εντολείς οι επιχειρηματίες κατασκευαστές των ανεμογεννητριών (γερμανοί και ντόπιοι), εντολοδόχος τους, οργανωτής και εμπνευστής του σχεδίου πυρπόλησης της χώρας είναι ο ίδιος ο “αριστότατος” (το διάγγελμά του είναι αποκαλυπτικότατο!) και εκτελεστές του σχεδίου οι Χαρδαλιάδες, υποχαρδαλιάδες και ανθυποχαρδαλιάδες. Όλοι αυτοί δεν θα βρίσκανε πρόθυμα χέρια (με το αζημίωτο φυσικά) για ν’ ανάψουν τα σπίρτα;

    Υ.Γ. Μην ξεχνάμε πως ευθύνη έχουν και οι “παρασυρόμενοι και εξαπατηθέντες” νυν κοψοχέρηδες πια που έδωσαν το δικαίωμα σ’ αυτή τη σπείρα ανικάνων να κυβερνούν, θεωρώντας ότι έτσι εκδικούνται έναν άλλον ανίκανο! Ας καταλάβουν ότι τελικά τον εαυτό τους εκδικούνται και τη δική τους πολιτική ανωριμότητα επιβεβαιώνουν και αποδεικνύουν. Ας αναλογιστούν το πόσο τραγικό για τη χώρα και το λαό μας ήταν η …αβλεψία τους (θου κύριε!!!)!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί