72.000 ευρώ ζητούν από τον πιλότο για τη διάσωση στον Κουδουμά!

Βαθιά το χέρι στη τσέπη καλείται να βάλει ο πιλότος Στ. Παπαδάκης που αγνοούνταν με τη σύντροφο του στο Κουδουμα και κατάφερε να σωθεί αφού κολύμπησε αρκετές ώρες ως το Μοναστήρι όπου κατέφυγε για βοήθεια.

Τώρα το κράτος ζητεί από τον Στέλιο και τη φίλη του να πληρώσουν 72.000 ευρώ, καθώς τόσο κοστολόγησε τα έξοδα της αποστολής διάσωσης με ελικόπτερα κ.α μέσα. Επίσης στον ίδιο έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

*Πληροφορίες από τον Νίκο Ανδρουλάκη- Καρατάρη από το Ζαρό όπου μάλιστα έχει και τα χαρτιά που το αποδεικνύουν όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

apopsilive.gr

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “72.000 ευρώ ζητούν από τον πιλότο για τη διάσωση στον Κουδουμά!”

  1. σφαγή χαλάλ

    Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα λειτουργεί η τεχνητή νοημοσύνη που θα εκτελεί τις εργασίες καλύτερα και από άνθρωπο και τότε η εργατική τάξη θα γίνει εντελώς περιττή! Επειδή όμως οι άρχοντες είναι και φιλέσπλαχνοι θα προσδιορίσουν το αξιακό τους σύστημα έτσι ώστε το πέρασμα στην εποχή της κατάργησης της εργατικής τάξης να γίνει με ηθικό τρόπο… (περίληψη άρθρου από χθεσινή Καθημερινή)

  2. Δήμος Σθένης

    Φυσικά και θα ζητήσουν 72.000 ευρό γιατί έσωσαν τη ζωή δυο νέων από στον Κουδουμά που κινδύνευαν. Σε καπιταλισμό ζούμε, που έλεγε ο υπανάπτυκτος υπουργός ανάπτυξης: “Για να ζήσεις πρέπει να πληρώνεις!” Και τι πληρώνουν; 72.000 ψωροευρό! Σιγά το ποσόν για δυο ζωές! Σε καπιταλισμό ζούμε! Να δούμε πόσο θα κληθούν να πληρώσουν οι πυρόπληκτοι της Εύβοιας (που κατέφυγαν στα πλοία κι όσοι δεν διασώθηκαν με ίδια μέσα, αλλά και γι’ αυτούς αμφιβάλλω αν τη γλυτώσουν!) επειδή τους “έσωσαν τη ζωή” όσο καιγόντανε τα σπίτια οι περιουσίες τους και καταστρεφόντανε τα όνειρα και οι κόποι μιας ζωής (όσων δεν είναι αφεντικά, υπουργοί, σφουγκοκωλάριοι και λαμόγια των οποίων οι πυρκαγιές φουντώνουν τα όνειρα και τους στόχους – και τα κέρδη). Οι δε υποσχέσεις και τα ψεύδη που διασπείρει τόσο ο ίδιος ο Μητσοτάκης, όσο και ο προπαγανδιστικός του μηχανισμός (περί αποζημιώσεων, αναδασώσεων, μη αλλαγής χρήσης των καμένων εκτάσεων, κ.τ.λ., κ.τ.λ. παραμύθια και συνειδητά ψεύδη) έχουν ατράνταχτα άλλοθι για όποιον ελάχιστα σηκώσει το χαλί των προηγούμενων καταστροφών (Μάνδρα, Μάτι, Ολυμπία, Ναυπακτία, Αχαΐα, Πεντέλη, Χίος, θεομηνία Ιανού, πυρόπληκτοι Κάλαμου, κ.τ.λ., κ.τ.λ. για ν’ αναφερθώ στα πιο πρόσφατα – τα ξεχάσατε;) θα δει ξεκάθαρα τις …”αλήθειες” των απατεώνων από τα προηγούμενα ψέματά τους! Στα περισσότερα απ’ τα πυρπολημένα δάση φύτρωσαν εντελώς συμπωματικά και
    …”απρόβλεπτα” (οι άδειες για την εγκατάστασή τους περιμένουν υπογραμμένες απ’ τους ίδιους που σήμερα θρηνούν και οδύρονται Υπουργοί, Γραμματείς, Δικαστές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, εδώ και χρόνια στα συρτάρια τους, περιμένοντας τη φωτιά) ανεμογεννήτριες, αιολικά πάρκα και μεζονέτες παρά τη συνταγματική ρήτρα, που υποτίθεται πως υπερασπίζεται το δάσος και το προστατεύει, να μην αλλάξει η χρήση του και μετά την πυρκαγιά. Έλα σου όμως που η σημερινή αυτοαποκαλούμενη πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας (το Κατηνιώ μας!) είχε ήδη πριν από χρόνια προετοιμάσει το έδαφος για να τοποθετούνται αιολικά πάρκα στα καμένα; Τώρα ως πρόεδρος (ξοφλάει τα χρεωστούμενα;) θα έχει όλη την άνεση να ολοκληρώσει (ίσως και τη δεύτερη) την πενταετία της ψηφισμένη (πλην ΚΚΕ) από όλη τη βουλή που θρηνεί κροκοδειλίως!) για τις καταστροφές τις οποίες όμως όλοι τους τις έχουν ως “αναπτυξιακές” πολιτικές και προγράμματα και τις προωθούν μέσω της Γιουροπαϊκής ελεημοσύνης – ζητιανιάς την οποία και μας καταχρεώνουν και μας δεσμεύουν να την πληρώνουμε πανάκριβα για δεκαετίες κι εμείς και τα παιδιά των παιδιών μας καταστρέφοντας τη χώρα μας, γιατί το …κράτος τους έχει συνέχεια!!!

    Υ.Γ. Όμως έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός, είτε το καταλαβαίνετε, είτε όχι! Ή σύμφωνα με τον τίτλο του βιβλίου του Ν. Μπογιόπουλου για όποιον δεν το καταλαβαίνει έτσι: “Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε!”

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί