Ένοπλος μαχαίρωσε 10 επιβάτες σε τρένο στο Τόκιο

Εννέα από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε κοντινά νοσοκομεία. Ο ένοπλος φέρεται να συνελήφθη από την αστυνομία.

Ένας άνδρας, κρατώντας μαχαίρι, επιτέθηκε και τραυμάτισε τουλάχιστον 10 επιβάτες σε ένα τρένο σήμερα, στο Τόκιο.

Όπως ανέφεραν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής, αλλά και τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία μετά τη φυγή του.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση NHK, ένας επιβάτης τραυματίστηκε σοβαρά. Ανέφερε επίσης ότι ο ύποπτος μπήκε σε ένα κατάστημα ψιλικών και δήλωσε ότι αυτός είναι ο ένοχος, καθώς και ότι κουράστηκε να προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία. Στη συνέχεια, ο προϊστάμενος του καταστήματος κάλεσε την αστυνομία, αφού πρώτα είδε λεκέδες αίματος στο πουκάμισο του άντρα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Τόκιο δήλωσε ότι εννέα από τους δέκα τραυματίες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε κοντινά νοσοκομεία, ενώ ο δέκατος ήταν καλύτερα από τους άλλους και μπορούσε να φύγει χωρίς ιατρική βοήθεια από το σημείο. Σύμφωνα με αξιωματούχους της πυροσβεστικής, όλοι οι τραυματίες είχαν τις αισθήσεις τους.

Όλα αυτά τη στιγμή που η ιαπωνική πρωτεύουσα φιλοξενεί αυτήν την περίοδο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι ολοκληρώνονται την Κυριακή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί