Παπανικολάου: Διακόπηκε χειρουργική επέμβαση λόγω προβλημάτων ηλεκτροδότησης!

Τα κονδύλια για τις λειτουργικές δαπάνες του νοσοκομείου έχουν εξαντληθεί με αποτέλεσμα η διοίκηση να αναζητά πόρους μέσω των περικοπών

«Μόλις την περασμένη Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως έχει κουραστεί να ακούει για προσλήψεις υγειονομικών, δασκάλων, πυροσβεστών. Γιατί για προσλήψεις ειδικών φρουρών στα πανεπιστήμια δεν τον έχω ακούσει να έχει κουραστεί, όπως δεν έχει κουραστεί για διορισμούς διάφορων αργόμισθων σε αρχιδιοικητικές θέσεις. Έχουμε σοβαρά κενά, σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης που τη βλέπουμε διαρκώς μπροστά μας – και σε επίπεδο τεχνικού προσωπικού. Ένα νοσοκομείο δεν μπορεί να λειτουργεί με ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό», δήλωσε Στο Κόκκινο ο νευροχειρουργός του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και γ.γ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, Πάνος Παπανικολάου.

Ο κ. Παπανικολάου κατήγγειλε μιλώντας στον Γιώργο Τραπεζιώτη, τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που έθεσαν εκτός λειτουργίας το σύστημα κλιματισμού-αερισμού των χειρουργείων, με την γεννήτρια να μην μπορεί να το «σηκώσει», ενώ οι διακοπές ρεύματος είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή χειρουργικής επέμβασης που ήταν σε εξέλιξη. Υπογράμμισε μάλιστα πως τα κονδύλια για τις λειτουργικές δαπάνες του νοσοκομείου έχουν εξαντληθεί με αποτέλεσμα η διοίκηση να αναζητά πόρους μέσω των περικοπών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί