«Μια αγκαλιά τραγούδια» με το Γιάννη Καράμαλη.

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο Γιάννης Καράμαλης με την ορχήστρα του μας παρουσιάζουν την συναυλία «Μια αγκαλιά τραγούδια» στη Μονή Μαλεβιζίου, την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021.

Ο Γιάννης Καράμαλης γεννήθηκε  και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα πρώτα του μουσικά ακούσματα ήταν της λαϊκής αλλά και της παραδοσιακής κρητικής μουσικής. Η σχέση του με την μουσική ξεκινάει από την πολύ μικρή ηλικία των 7 ετών μέσα από την οικογένεια του, αφού τα περισσότερα μέλη της είναι επαγγελματίες μουσικοί και οι γονείς του εξαιρετικά καλλίφωνοι. Στα 17 του χρόνια θέλησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Ξεκινά παρέα με φίλους την δημιουργία ενός λαϊκού συγκροτήματος όπου ο Γιάννης μέσα από εμφανίσεις αρχίζει να ξεχωρίζει και δεν αργεί να δεχτεί την πρώτη του πρόταση να εργαστεί και να τραγουδήσει σε μεγάλο μαγαζί του Ηρακλείου. Από τότε και όλα αυτά τα χρόνια χαρίζει στο κοινό του Ηρακλείου βραδιές μαγικές, όπως αναφέρουν οι φίλοι του, αφού σε κάθε του εμφάνιση ξεχωρίζει τόσο με την επιβλητική του παρουσία όσο και με τον τρόπο που καταθέτει την ψυχή του μέσα από τα τραγούδια που τραγουδά καθώς και από την άνεση του να διασκεδάζει τον κόσμο, να γίνεται ένα με το κοινό και να ενώνει τους πάντες ως μια μεγάλη παρέα.

Οι συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου είναι πολλές και αξιοσημείωτες όπως, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Πέγκυ Ζήνα, Μαριάντα Πιερίδη, Καίτη Γαρμπή, Βαλάντης, Πάνος Καλίδης, Γιώργος Τσαλίκης, Γιάννης Τάσσιος, Μιχάλης Μενιδιάτης, Ζαφείρης Μελάς, Λένα Παπαδοπούλου, Λευτέρης Μυτιληναίος, Τζένη Βάνου κ.α.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μονής Μαλεβιζίου

Στην εκδήλωση θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid- 19.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί