Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Βαρυμπόμπη: «Δεν μπορεί κυβέρνηση και Μητσοτάκης να αλληλοσυγχαίρονται»

«Δεν μπορεί ένας περιοδεύων θίασος, αλαζονικός, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να “αλληλοσυγχαίρεται” με τόσο μεγάλες ευθύνες», τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης κατά τη επίσκεψη κλιμακίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις πληγείσες, από την πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, περιοχές.

Ο ίδιος επιτιθέμενος στην κυβέρνηση έκανε λόγο για «μεγάλες καθυστερήσεις στην αρχή της πυρκαγιάς» και για «μηδενική προετοιμασία για τα εναέρια μέσα» ενώ τόνισε ότι υπήρξαν «πολύ μεγάλες ελλείψεις στη διαχείριση και στο συντονισμό».

«Με την παρουσία μας σήμερα εδώ δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους πολίτες που έχουν πληγεί», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ξεκαθαρίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή προέχει η ηθική και η υλική στήριξη των συμπολιτών μας και προφανώς προέχει να μην έχουμε αναζωπυρώσεις και να βοηθήσουμε όλοι τις αρμόδιες υπηρεσίες για να σβήσει τελείως η φωτιά».

Τέλος, ο ίδιος Χρήστος Σπίρτζης τονίζοντας ότι «η περιβαλλοντολογική καταστροφή και η καταστροφή των περιουσιών είναι πολύ μεγάλη», σημείωσε ότι «ένας παράδεισος στην Ανατολική Αττική, στο Κρυονέρι, στη Βαρυμπόμπη, στην Κηφισιά, έγινε στάχτη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί