Δολοφονία Λάρισα: Στον εισαγγελέα ο γυναικοκτόνος – Ηχογράφησε τη δολοφονία της συζύγου του

Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας έφτασε το πρωί της Τετάρτης συνοδεία αστυνομικής δύναμης ο 54χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας που εκτυλίχθηκε στη Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς.

Το όχημα που μετέφερε τον 54χρονο διέσχισε τον πεζόδρομο της Παπακυριαζή και μαζί με τα αυτοκίνητα της Αστυνομίας μπήκαν στο γκαράζ του Δικαστικού Μεγάρου.

Ο 54χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες τnς εφημερίδας «Ελευθερία», ο δράστης φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της αποτρόπαιας δολοφονίας. Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Θυμίζεται πως το έγκλημα σημειώθηκε σε ταβέρνα της περιοχής το πρωί της Τρίτης, ιδιοκτησίας του αδερφού της άτυχης γυναίκας, η οποία εργαζόταν εκεί από τον Μάρτιο. Την 43χρονη «γάζωσε» ο 54 ετών σύζυγός της με περίστροφο σε διάφορα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανέφερε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, στο θύμα εντοπίστηκε τραύμα από σφαίρα ανάμεσα στα φρύδια, που εκτιμάται ότι μπορεί και να αποτέλεσε τη χαριστική βολή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί