Νέες καταγγελίες από Τεντόγλου, ενώ ο Αυγενάκης σπεύδει για πόζες ώστε να πάρει κάτι από τη λάμψη των αθλητών!

Ο ένας μετά τον άλλο οι Έλληνες πρωταθλητές καταγγέλλουν δημόσια την ελληνική Πολιτεία για την αδιαφορία της και την έλλειψη στήριξης, αλλά ο εκπρόσωπος αυτής της Πολιτείας, υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εκείνος που προκλητικά σπατάλησε 26.200 ευρώ για να καλοπεράσει και να προβληθεί στο Τόκιο, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.

Δείτε: Ντροπή για τον ίδιο τον Αυγενάκη: Πήγε 4 μέρες στο Τόκιο και δαπάνησε 26.200 ευρώ κρατικό χρήμα! (έγγραφα)

Τις τελευταίες δύο μέρες πηγαινόερχεται στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να πάρει κάτι από τη λάμψη, ακόμα και εκείνων που κατήγγειλαν την αδιαφορία του. Σα να νομίζει ότι βρέχει, ενώ εκείνοι τον φτύνουν…

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος κατήγγειλε την Πολιτεία. Το ίδιο έκανε και ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης, συγκλονίζοντας ολόκληρη την Ελλάδα. Πλην των κυβερνώντων.

Δείτε: «Από την Πολιτεία δεν είχα καμία στήριξη»: «Αδειάζει» τους πανηγυρισμούς Αυγενάκη ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, Στ. Ντούσκος

 Ιακωβίδης: Από το Τόκιο, με δάκρυα στα μάτια, το αντίο στην άρση βαρών: Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, παρά τη δημόσια κατακραυγή από τους Έλληνες πρωταθλητές, πήγε στο αεροδρόμιο για να φωτογραφηθεί τόσο με τον Ντούσκο όσο και με τον Ιακωβίδη!

Δείτε τις φωτογραφίες

Καταγγελίες και από τον Μίλτο Τεντόγλου

Την πικρία του για την αντιμετώπιση που έχει από την πολιτεία εξέφρασε και ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ουδείς ασχολείται μαζί του, ενώ προσωπικά ο ίδιος δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από το κράτος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου

«Δεν ασχολείται κανείς μαζί μας, σταμάτησα και εγώ να ασχολούμαι, δεν θα κάτσω να γκρινιάξω, ακούσατε τις δηλώσεις του Ιακωβίδη, το ίδιο ισχύει για όλους» σημείωσε ο Μίλτος Τεντόγλου μιλώντας στο Mega.

«Εμείς στον στίβο είμαστε λίγο πιο τυχεροί γιατί στον στίβο υπάρχουν κάποιοι αγώνες, όπως τα Diamond League και τέτοιοι αγώνες υψηλού επιπέδου που δίνουν κάποια χρήματα, αλλά είναι από εκεί. Εγώ δεν έχω πάρει λεφτά από την Ελλάδα. Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Μόνο από την Ολυμπιακή Επιτροπή για την ολυμπιακή προετοιμασία» ανέφερε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης.

Αναφορικά με την τεράστια επιτυχία του ο Μίλτος Τεντόγλου υπογράμμισε ότι «θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που το έκανα αυτό το άλμα. Είναι μια καλή επίδοση, αρκετά καλό το άλμα που το είδα στη συνέχεια» τόνισε

Τέλος, αφιέρωσε το μετάλλιο «στους Έλληνες που έμειναν ξύπνιοι για να με παρακολουθήσουν».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του χρυσού Ολυμπιονίκη

Δείτε επίσης: Τεντόγλου: Η κραυγή απόγνωσης του προπονητή του – «Δεν μας έχουν δώσει ούτε μια καραμέλα»

Θάνος Μωραΐτης: «Ντροπή για την Πολιτεία οι δηλώσεις Ιακωβίδη»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί