Εκτός των ημιτελικών των 400 μέτρων η Ειρήνη Βασιλείου – Προκρίθηκε η Κύπρια Ελένη Αρτυματά

Η ακύρωση της Βρετανής Νικόλ Γιαργκίν μετά το τέλος της κούρσας δεν άλλαξε τη μοίρα της Ειρήνης Βασιλείου, που από έκτη κατετάγη πέμπτη στην τέταρτη προημιτελική σειρά των 400 μέτρων των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια (ημιτελικοί) του αγωνίσματος, καθώς ο χρόνος της (53.16), στην πιο «αργή» σειρά των προημιτελικών, δεν κατάφερε να της δώσει την πρόκριση.

Η Βασιλείου ταξίδεψε στο Τόκιο πραγματοποιώντας τη δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. δίχως να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η πρωταθλήτρια από το Ηράκλειο τερμάτισε πέμπτη στη σειρά της με χρόνο 53.16.

Η Ειρήνη Βασιλείου εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για τον χρόνο της, που δεν της έδωσε την πρόκριση στους ημιτελικούς των 400 μέτρων γυναικών.

Η έμπειρη αθλήτρια στίβου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε πως δεν είναι ικανοποιημένη με τον χρόνο της, καθώς δεν ανταπεξήλθε στις δικές τις προσδοκίες.

Αντίθετα, η Ελένη Αρτυματά μπορεί να τερμάτισε πέμπτη στην έκτη προκριματική σειρά (51.91), αλλά μετέχουσα στη δεύτερη πιο «γρήγορη» σειρά θα είναι στα ημιτελικά του αγωνίσματος. Η Κύπρια πρωταθλήτρια κάλυψε την απόσταση σε χρόνο 51.91 και προκρίθηκε ως 24η και τελευταία αθλήτρια, αλλά βάσει χρόνου ήταν η 23η.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί