Βρετανία: Εντός Σεπτεμβρίου η ενισχυτική τρίτη δόση των εμβολίων για 32 εκατομμύρια πολίτες

Οι ενισχυτικές τρίτες δόσεις των εμβολίων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ενδέχεται να αρχίσουν να διατίθενται για περίπου 32 εκατομμύρια Βρετανούς από τον επόμενο μήνα, μαζί με το εμβόλιο για τη γρίπη. Ο εμβολιασμός θα μπορούσε να ξεκινήσει περί τις 6 Σεπτεμβρίου, καθώς εκφράζονται φόβοι για την αποτελεσματικότητα των προηγούμενων δόσεων των εμβολίων.

Μια εξέγερση των Τόρις, εν τω μεταξύ, απειλεί τα σχέδια του Μπόρις Τζόνσον να εισαγάγει εγχώρια πιστοποιητικά εμβολίων για την είσοδο σε εσωτερικούς χώρους και εκδηλώσεις.
Η Ντάουνινγκ Στριτ πιέζει να απαιτούνται πιστοποιητικά εμβολίου για την είσοδο σε εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας εν μέσω φόβων ότι το να επιτρέπεται σε μεγάλο αριθμό μη εμβολιασμένων ανθρώπων να εισέρχονται σε κλειστό χώρο μπορεί να μεταδώσει τον ιό.

Όμως, ο Άντριου Μπρίτζεν, ένας από τους 43 βουλευτές των Τόρις που υπέγραψαν προηγουμένως δήλωση κατά των πιστοποιητικών εμβολίου, κατηγόρησε το Συντηρητικό Κόμμα ότι «προσπαθεί να εξαναγκάσει επιθετικά τους νέους» να εμβολιαστούν.

Πηγή: Independent

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί