Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Επιχειρηματικότητας σε επιχειρήσεις  στον κλάδο της αγροδιατροφής

Επίσκεψη σε παραγωγικές  επιχειρήσεις του Ρεθύμνου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αντώνης Παπαδεράκης.

Ειδικότερα επισκέφθηκε  την  Γαλακτοκομική Αμαρίου Α.Ε.  όπου ενημερώθηκε για την δυναμική ανοδική πορεία της και τα καινοτόμα γαλακτοκομικά προϊόντα της. Η ενημέρωση έγινε από τον Διευθυντή κ. Δημήτρη Δάρα , ενώ παράλληλα ο κ. Παπαδεράκης επισκέφθηκε και την εταιρία αποσταγματοποίησης 35n-Cretan Destilery όπου ενημερώθηκε από τον κ. Ηλία Μελλισουργό για τις προδιαγραφές σε όλα τα στάδια παραγωγής που διασφαλίζουν την παραγωγή  προϊόντων τσικουδιάς υψηλής ποιότητας και διακεκριμένων χαρακτηριστικών και γεύσεων. 

Ο κ. Παπαδεράκης τόνισε και στις δύο συναντήσεις ότι η έμφαση στη καινοτομία στην παραγωγή και η ανάπτυξη νέων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών είναι η μοναδική οδός για την ισχυροποίηση της θέσης των κρητικών προϊόντων στη διεθνή και ντόπια αγορά όπως και στο τουρισμό. Αυτή  είναι και η στρατηγική που διασφαλίζει στα προϊόντα ικανοποιητικές τιμές αντάξιες της ποιότητας και μεγαλύτερο όφελος για τους παραγωγούς μας.

Σε αυτή τη κατεύθυνση εργάζεται και η Περιφέρεια Κρήτης μέσα από το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και στο υπό ανάπτυξη Κέντρο Ικανότητας Αγροδιατροφής ώστε η παραπάνω στρατηγική να εξελιχθεί ως η επικρατούσα των κρητικών επιχειρήσεων του κλάδου της αγροδιατροφής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί