«Ε, δεν γίναμε και Βενεζουέλα!»: Απίστευτη η υφυπουργός εργασίας για τις γυναικοκτονίες – Την απομάκρυνσή της ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Για την υφυπουργό Εργασίας, αρμόδια για την Οικογενειακή Πολιτική και την Ισότητα των φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, σε έξαρση είναι οι καταγγελίες, όχι οι γυναικοκτονίες!

Με την Βενεζουέλα και το Μεξικό συνέκρινε την Ελλάδα η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, για να υποβαθμίσει την τραγωδία των γυναικοκτονιών, την ώρα που η χώρα μας μετρά έξι γυναικοκτονίες σε επτά μήνες.

Η ίδια προχώρησε ακόμη περισσότερο, δηλώνοντας πως «δεν υπάρχει έξαρση στις δολοφονίες με έμφυλη διάσταση», αλλά στις καταγγελίες βίας.

Νωρίτερα είχε κατηγορήσει τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζηνικόλα πως κατεδαφίζει τα πάντα για να κάνει αντιπολίτευση, ενώ κατηγόρησε τους προκατόχους της ότι «κουκούλωναν τις καταστάσεις»

ΣΥΡΙΖΑ: Η υφυπουργός Εργασίας ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας

Η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια μάλιστα για την Οικογενειακή Πολιτική και την Ισότητα των φύλων, Μαρία Συρεγγέλα ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ισχυριζόμενη ότι οι έξι γυναικοκτονίες σε επτά μήνες δεν συνιστούν έξαρση στις δολοφονίες με έμφυλη διάσταση, σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Λίγο έλειπε να πανηγυρίσει για να υποτιμήσει το πρόβλημα. Έφτασε στο σημείο να πει πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τη Βενεζουέλα ή το Μεξικό, γιατί εκεί υπάρχουν πολύ περισσότερες γυναικοκτονίες! Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης για την τεράστια αυτή προσβολή στη μνήμη των δολοφονημένων γυναικών και στις οικογένειες που θρηνούν, είναι να απομακρύνει άμεσα την κα. Συρεγγέλα από την θέση της».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί