Μάγεψε η Φωτεινή Δαρρά με φόντο τον Κούλε

Θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζεται με επιτυχία το «Φεστιβάλ Κρήτης», που είναι προσφορά- δωρεά είσοδο στους πολίτες και στους επισκέπτες του νησιού μας. Η συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρρα, μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις του φεστιβάλ της Περιφέρειας στέφτηκε με επιτυχία. Ήταν μια σπάνια μουσική βραδιά σαν όνειρο με φόντο το Ενετικό Φρούριο “Κούλε” που την ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ, όλοι όσοι την παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι, το βράδυ του Σαββάτου. Ο Εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, μιλώντας στην έναρξη της συναυλίας ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, τονίζοντας την πρωτοβουλία της Περιφέρειας, του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, στην διοργάνωση του φεστιβάλ και πολλών άλλων εκδηλώσεων-συνδιοργανώσεων σε ολόκληρο το νησί. Το φεστιβάλ που γίνεται στα ιστορικά μνημεία του νησιού και οι ποικίλες συνδιοργανώσεις-εκδηλώσεις, είναι-όπως είπε- προσφορά στους πολίτες σε μια περίοδο δύσκολη που τις έχουν ανάγκη και τις αγκαλιάζουν οι πολίτες. Η Φωτεινή Δάρρα ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την διοργάνωση του φεστιβάλ, όπως επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο που αγκάλιασε την συναυλία.

Η Φωτεινή Δάρρα και οι συνεργάτες της χειροκροτήθηκαν θερμά στην διάρκεια της συναυλίας από τον κόσμο που ήταν ενθουσιασμένος. Οι μουσικοί που αποτελούσαν το ωραίο σύνολο της ορχήστρας ήταν, ο Γιώργος Παπαχριστούδης, μαέστρος, ενορχηστρωτής και πιανίστας των πιο καταξιωμένων Ελλήνων και διεθνών ερμηνευτών, και 4 καταξιωμένοι σολίστες. Στο σαξόφωνο ο Δημήτρης Τσάκας, στα τύμπανα ο Ανδρέας Μουζάκης, στο μπουζούκι ο Βαγγέλης Ζαρμπούτης και στο μπάσο ο Παρασκευάς Κίτσος.

Η συναυλία διοργανώθηκε με τη στήριξη του Ο.Λ.Η (Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου),του Υπουργείου Πολιτισμού και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, ενώ στην συναυλία, όπως και στις άλλες εκδηλώσεις εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης.

 Επιτυχημένη η συναυλία των Vamos Ensemble στην Γκουβερνιώτισσα

Μεγάλη επιτυχία επίσης σημείωσε η διοργάνωση της απολαυστικής συναυλία με τους The Vamos Ensemble & η Μαρία Κώτη, στην Ιερά Μονή Παναγίας Γκουβερνιώτισσας στις Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου που ήταν μια συναυλία ενταγμένη στο φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης. Η συναυλία με δωρεάν είσοδο, πραγματοποιήθηκε με οργανωτή την Περιφέρεια και τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης Ποταμιών «Η Γκουβερνιώτισσα». Ο Πρόεδρος του οργανισμού στο καλωσόρισμα του ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την οργάνωση της συναυλίας στον ιστορικό χώρο, όπως και τους συνδιοργανωτές, το μουσικό σύνολο, και όλους τους παραβρισκόμενους θεσμικούς εκπροσώπους και πολίτες.

Ο Εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, από την πλευρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο και όλους που βοήθησαν στην διοργάνωση της επιτυχημένης εκδήλωσης, όπως και το μουσικό σύνολο και όλους τους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί