Πέρασε σίφουνας από την Κρήτη και το είπε στο ΠΑΓΝΗ: Κουράστηκε να ακούει ότι λύση είναι οι προσλήψεις στην Υγεία! (βίντεο)

Σαν…”σίφουνας” επισκέφτηκε εμβολιαστικά κέντρα, μονάδες υγείας και το ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να μεταφέρει το κεντρικό, σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά μέσα, μήνυμά του που ήταν η προώθηση του εμβολιασμού.

Μιλώντας από το ΠΑΓΝΗ μίλησε για άλλη μία φορά για την πανδημία σαν να έχει τελειώσει, ομολόγησε ξανά ότι “η πανδημία ήταν μία ευκαιρία” και επανέλαβε δηλώσεις που αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνησή του έχει βάλει στο στόχαστρο Νοσοκομεία και στην περιφέρεια με στόχο προφανώς και το κλείσιμο μονάδων.

Συγκεκριμένα είπε:

“Η πανδημία ήταν μία κρίση αλλά ήταν και μία ευκαιρία ταυτόχρονα. Μία ευκαιρία να διορθώσουμε και παθογένειες του παρελθόντος. Αν δεν κοιταχτούμε ειλικρινά στον καθρέφτη τώρα, να δούμε ποιες είναι η αδυναμίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας αναρωτιέμαι πότε άλλοτε θα το κάνουμε. Και όταν μιλάμε για έναν εξορθολογισμένο υγειονομικό χάρτη της χώρας, αυτό ακριβώς εννοούμε: ποιος κάνει τι και που. Αν χρειαζόμαστε ας πούμε νοσοκομεία που κάνουν τα ίδια πράγματα σε μία πολύ κοντινή απόσταση ή αν πρέπει να κάνουμε μία διαφοροποίηση, να δούμε ζητήματα της ημερήσιας νοσηλείας, που βάζουμε το Τεχνητό Νεφρό πχ, είδα σήμερα τη Μονάδα και μου έκανε εντύπωση ότι έχουμε μία μονάδα Τεχνητού νεφρού μέσα στο κέντρο του Νοσοκομείου , σχεδόν δίπλα στην Εντατική. Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί, θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού” (από το 16.12).

Εξίσου εξοργιστική, όμως, ήταν η δήλωση που έκανε σχετικά με τις προσλήψεις στο ΕΣΥ, και συγκεκριμένα όταν είπε, χτυπώντας μάλιστα και το χέρι στο τραπέζι, ότι “έχω κουραστεί σε αυτή τη χώρα να ακούω ότι η λύση σε κάθε πρόβλημα είναι παραπάνω προσλήψεις”!

Κάνουμε πάντα μία προσπάθεια να ενισχύουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με μόνιμο προσωπικό. Είναι μία διαδικασία όπως ξέρετε επίπονη, διαδικαστικά περίπλοκη, την έχουμε δρομολογήσει όμως και θα συνεχιστεί αλλά τονίζω, η δυνατότητα να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, δεν είναι μόνο ζήτημα προσώπων. Έχω κουραστεί σε αυτή τη χώρα να ακούω ότι η λύση σε κάθε πρόβλημα είναι παραπάνω προσλήψεις. Είναι και παραπάνω προσλήψεις εκεί που χρειάζονται, αλλά δεν είναι μόνο παραπάνω προσλήψεις” (από το 12.12) είπε συγκεκριμένα o επικεφαλής μίας κυβέρνησης που έχει εκτινάξει τον αριθμό των μετακλητών πάνω από τις 3.000, κάνει κάθε λίγους μήνες προκηρύξεις για προσλήψεις αστυνομικών, ειδικών φρουρών, πανεπιστημιακής αστυνομίας, κλπ και έχει κάνει “σημαία” τις απευθείας αναθέσεις.

thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πέρασε σίφουνας από την Κρήτη και το είπε στο ΠΑΓΝΗ: Κουράστηκε να ακούει ότι λύση είναι οι προσλήψεις στην Υγεία! (βίντεο)”

  1. ωραίος στην όψη μα...

    Είδα χθες τυχαία στα Λιοντάρια τη Χριστιάννα Σκούρα, μοντέλο από το Next Top model και παρουσιάστρια. Είναι όμορφη. Μονολόγησα. Δεν θα ξαναγκρινιάξω ότι δεν την άξιζε μια θέση παρουσιάστριας στην τοπική τηλεόραση επειδή δεν έχει πτυχίο και εμπειρία. Είναι εντυπωσιακή. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο ο Μητσοτάκης είναι ωραίος στην όψη, εντυπωσιακός, αρκεί να κρατάει το στόμα του κλειστό… Το ίδιο και η αδερφή του, που στα νιάτα της είχε δεχτεί πρόταση για μοντέλο του μεγάλου γαλλικού οίκου YSL…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί