Viral ο πυροσβέστης από τη φωτιά στην Αχαΐα – Δίνει νερό σε χελώνα

Viral έχει γίνει ο πυροσβέστης που μέσα στα καμένα στην Αχαΐα δίνει νερό σε μια χελώνα που αρχικά ο ίδιος και οι συνάδελφοί του νόμιζαν ότι είχε καεί. Ο Άκης Μπαρδάκης είναι μεταξύ εκείνων που έδωσαν μάχη με τις φλόγες στη Δροσιά και την Πτέρη.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook, δίνει νερό στη χελώνα μέσα σε ένα τοπίο που έχει γίνει στάχτη. Μάλιστα το σχόλιο ήταν “το μέλλον ξεκινά σήμερα”. Πολλοί ήταν εκείνοι που επαίνεσαν την κίνησή του. Ο πυροσβέστης μιλώντας στο thebest.gr, είπε ότι “ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα. Με τους συναδέλφους μου είδαμε τη χελώνα, θεωρήσαμε πως ήταν καμένη στην αρχή αλλά παρατηρήσαμε πως το καβούκι της ήταν καθαρό. Της δώσαμε λίγο νερό σε ένα κυπελάκι μικρό, να δούμε αν θα αντιδράσει και είδαμε πως ανταποκρίθηκε. Μετά από λίγη ώρα ξεκίνησε να περπατάει”.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι “την πήραμε στη συνέχεια και την τοποθετήσαμε στο δάσος που δεν είχε καεί… η φωτογραφία τραβήχτηκε για το προσωπικό μας αρχείο μιας και είναι κάτι που το συνηθίζουμε όταν σώζουμε ζώα από φωτιές!”.

H φωτογραφία του Άκη Μπαρδάκη, ο οποίος έγινε πρόσφατα μπαμπάς, κάνει τον γύρο των social media σκορπίζοντας συγκίνηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί