Στους Μιλγουόκι Μπακς ο Ηρακλειώτης μπασκετμπολίστας Γιώργος Καλαϊτζάκης

Συγχαρητήρια από τον Χάρη Μαμουλάκη

Απίθανο και όμως αληθινό! Οι πρωταθλητές ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς, επέλεξαν στο νούμερο 60 του NBA Draft 2021 τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, τον 22χρονο περιφερειακό που έπαιξε τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό και τη λιθουανική Νεβέζις.

Ο ύψους 2μ.03 περιφερειακός, έχει συμβόλαιο με τους πράσινους για τη σεζόν 2021/22. Μένει να δούμε αν θα παίξει στο Summer League του Λας Βέγκας στις αρχές Αυγούστου, κάτι που είναι πολύ πιθανό ώστε οι Μπακς να δουν από κοντά τι μπορεί να κάνει ώστε στη συνέχεια να αποφασίσουν αν θα τον καλέσουν και στο training camp.

Συγχαρητήρια από τον Χάρη Μαμουλάκη

Με αφορμή την επιλογή του Ηρακλειώτη διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργου Καλαϊτζάκη από τους Μιλγουόκι Μπακς ως No 60 του NBA Draft, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο χαρά μας γεμίζει η είδηση ότι ένας Ηρακλειώτης μπασκετμπολίστας, ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ Γιώργος Καλαϊτζάκης, επιλέχτηκε από τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, στο NBA Draft. Ένας ακόμη Έλληνας, που είναι πολύ πιθανόν να πάρει μέρος στο πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Εύχομαι υγεία και δύναμη στον Γιώργο Καλαϊτζάκη, να καταφέρει να κάνει όλα του τα όνειρα πραγματικότητα και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί