Καταγγελία πολίτη για το Παίδων Αγία Σοφία: Εργαζόμενος δεν φορούσε μάσκα

“Τον πλησίασα και του είπα να φορέσει την μάσκα του μιας και έχω νεογνό μαζί μου, η απάντησή του ήταν οτι επειδή ακριβώς έχω νεογνό δεν θα μου απαντήσει όπως πρέπει αλλιώς θα μου έλεγε έξω, απειλώντας με μπροστά στα μάτια του κόσμου”

Με επιστολή του στο candiadoc πολίτης καταγγέλλει ότι στα εξωτερικά ιατρεία του Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα, εργαζόμενος του νοσοκομείου δεν φορούσε την μάσκα του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο πολίτης, ο οποίος είχε μεταβεί στο νοσοκομείο για έκτακτες εξετάσεις του νεογέννητου παιδιού του, όταν είπε στον εργαζόμενο να φορέσει την μασκα του μιας και είχε νεογνό μαζί του, η απάντηση του ήταν οτι επειδή ακριβώς έχει νεογνό δεν θα του απαντήσει όπως πρέπει αλλιώς θα του έλεγε έξω, απειλώντας τον μπροστά στα μάτια του κόσμου.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του πολίτη:

Και ενώ βράζει ο τόπος απο κρούσματα, σήμερα 28 Ιουλίου βρέθηκα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα για έκτακτες εξετάσεις στο νεογέννητο παιδί 18 ημερών.
Στα εξωτερικά ιατρεία συγκεκριμένα εξω από τους παιδιάτρους στο ιατρείο νο9, περιφέρονταν ενας άνδρας, εργαζόμενος του νοσοκομείου, με την πράσινη ρόμπα του, χωρίς να φοράει την μάσκα του, γεγονός άκρως προκλητικό μιας και το προσωπικό προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην υπάρχει συνωστισμός. Τον πλησίασα και του είπα να φορέσει την μασκα του μιας και έχω νεογνό μαζί μου, η απάντηση του ήταν οτι επειδή ακριβώς έχω νεογνό δεν θα μου απαντήσει όπως πρέπει αλλιώς θα μου έλεγε έξω, απειλώντας με μπροστά στα μάτια του κόσμου. Δεν θα αναφερθώ στην συνέχεια, διότι πηρε την απάντηση που του άρμοζε.
Οι εργαζομενοι πάντως που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, δεν φάνηκαν να έχουν κάποια διάθεση να το λύσουν, οπότε γράφω αυτό το μήνυμα προς δημοσίευση και θα κάνω και τις απαραίτητες κινήσεις για την απομάκρυνση αυτού του προκλητικου, ασυνείδητου εργαζόμενου που εν μέσω πανδημίας βάζει σε κίνδυνο, όλους εμάς, τα παιδιά μας και επιπλέον απειλεί τον κόσμο και σπέρνει τον φόβο ώστε να μην μιλάει κανείς για την συμπεριφορά του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί