Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Προηγήθηκε, πάλεψε, αλλά «έπεσε»

Πάλεψε γενναία η Μαρία Σάκκαρη, αλλά υποκλίθηκε στα… σημεία με την Ελίνα Σβιτολίνα (Ουκρανία, Νο «6») με 2-1 σετ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, νούμερο 19 στον κόσμο, πήρε το πρώτο σετ 7-5 με φοβερή ανατροπή, αλλά έχασε τα δύο επόμενα με 6-3 και 6-4 και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο απλό γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων εστιάζοντας πλέον στο μικτό διπλό με παρτενέρ τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το πρώτο σετ άρχισε άσχημα αλλά ολοκληρώθηκε ονειρεμένα για την Σάκκαρη. Βρέθηκε να χάνει με 0-3 και 1-4 από τη Σβιτολίνα, αλλά με ένα εντυπωσιακό 4-0 σερί στα γκέιμ πέρασε μπροστά και παρότι η αντίπαλός της ισοφάρισε ξανά με μπρέικ (5-5), η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε το τρίτο της μπρέικ στο πρώτο σετ και το κέρδισε με 7-5.

Στο δεύτερο σετ η Σβιτολίνα έκανε νωρίς το μπρέικ και έφτασε στην κατάκτησή του με 6-3, παρότι η Σάκκαρη έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο ένατο γκέιμ, αλλά δεν κατάφερε να το κερδίσει.

Στο τρίτο σετ η Ουκρανή έκανε επίσης γρήγορα το μπρέικ, η Ελληνίδα απάντησε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (3-3), αλλά εκνευρισμένη από τα διαδοχικά λάθη της επόπτριας έχασε τη συγκέντρωσή της και υπέστη νέο μπρέικ. Έφτασε αμέσως μετά σε μπρέικ πόιντ, αλλά δεν το αξιοποίησε (3-5) και έχασε με 6-4.

sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη”

  1. Eleni Milaki

    Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε: «Όταν δεν διαχωρίζει βιαστές και παιδεραστές σε καλούς και κακούς με βάση το φύλο, την έμφυλή τους ταυτότητα και το αν είναι ή όχι συριζαίοι, όταν δεν αραδιάζει fake news και δεν κάνει αισχρές σεξιστικές επιθέσεις σε γυναίκες της κυβέρνησης, η εθνική άγαμη θυγατέρα πουλάει πνεύμα».

    (Τον ενόχλησαν οι άγαμες θυγατέρες που πλήρωσαν την οικονομική κρίση, που έχασαν τη σύνταξη με την οποία πληρωνόταν το δάνειο για το σπίτι τους, για να κερδίσει το δημόσιο ένα αστείο ποσό να το φάνε τα καθάρματα που τρώνε τα πάντα)

  2. η μπόντι μπίλντερ που ψάχνει καλό γαμπρό, δεν με αφορά

    Πρώτα η Μαρέβα εκμεταλλεύτηκε το metoo λέγοντας πως τη φθονεί όλος ο κόσμος και ότι μπήκε στο στόχαστρο, επειδή είναι γυναίκα, όταν αποκαλύφθηκαν παράνομες πράξεις της. Τώρα μίλησε και ο μικρός Μητσοτάκης, επειδή κάποιος είπε ότι “για να σε δείξει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις σχέση με το γιο του πρωθυπουργού”… Μίλησαν για “χυδαίες σεξιστικές επιθέσεις”, όμως χυδαία σεξιστική επίθεση δεν είναι ακριβώς το να ασκείς κριτική σε ένα προνομιούχο που κάνει ό,τι θέλει αυταρχικά χωρίς να υπολογίζεις κανένα. Χυδαίες σεξιστικές επιθέσεις ήταν εκείνες που υπέστησαν οι χήρες και οι θυγατέρες, για να τους κόψουν τη σύνταξη από την οποία πληρωνόταν το δάνειο του εκλιπόντως για το σπίτι τους… Αυτό ήταν χυδαίο και σε αυτό οι ακροδεξιοί π.χ. Μπογδάνος κτλ πρωτοστατούσαν…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί