Εκτός ΕΡΤ ο αθλητικός συντάκτης Δημοσθένης Καρμοίρης, μετά από ρατσιστικό σχόλιο

Είχε προηγηθεί και σχόλιο του αθλητικού συντάκτη για την Άννα Κορακάκη, το οποίο προκάλεσε οργή στην οικογένειά της

Εκτός της ΕΡΤ τίθεται ο αθλητικός συντάκτης Δημοσθένης Καρμοίρης μετά το διπλό «χτύπημα» με σχόλια που εξέθεσαν τη δημόσια τηλεόραση τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο κ. Καρμοίρης χθες έκανε λόγο για «θαλάσσωμα» από την Άννα Κορακάκη αναφερόμενος στην κατάκτηση της 6ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προκαλώντας την οργή της οικογένειας της αθλήτριας.

Το δεύτερο και τελειωτικό χτύπημα ήρθε σήμερα με το περιπαικτικό του ρατσιστικό του σχόλιο για τους αθλητές πινγκ πονγκ της Κορέας.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ σχολιάζοντας τη μεγάλη παράδοση που έχουν οι Κορεάτες στο πινγκ πονγκ, ξεστόμισε σε πανελλήνια σύνδεση ένα ρατσιστικό σχόλιο,που αφενός προκάλεσε οργή αλλά αφετέρου, υποβάθμισε ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει κι έρχεται;», αναρωτήθηκε, προκαλώντας οργή στα social media.

«Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1», αναφέρει η ΕΡΤ στην ανακοίνωσή της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί