Τα συχαρητήρια του Eνιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς

Τα συγχαρητήρια του εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του ο Eνιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας στους εμπλεκόμενους φορείς, με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή και την αποτελεσματική αντιμετώπισή της.

Στην ανακοίνωση ο Σύλλογος αναφέρει:

Αναφορικά με την πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή της Ιεράπετρας, εκφράσουμε ως Δ.Σ. τα συγχαρητήρια μας για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που ενέργησαν από ολόκληρη τη Κρήτη καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας συνέδραμε στην προσπάθεια κατάσβεσης με δύο πυροσβεστικά συγκροτήματα, πάντα υπό την καθοδήγηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας. Το ένα εξ αυτών μάλιστα έχει εγκατασταθεί μόνιμα σε όχημα περιπολίας από αρχές Ιουλίου 2021. Η δράση αυτή ήταν μια πρωτοβουλία της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης όπου έχουμε παραχωρήσει την χρήση του συγκεκριμένου πυροσβεστικού συγκροτήματος, έπειτα από αίτημα τους.
Τέλος, τονίζουμε για ακόμα μια φορά το βάρος της ευθύνης όλων μας, για την προστασία του περιβάλλοντος όπου καθημερινά κινούμαστε και ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε τις τραγικές στιγμές του παρελθόντος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί