Συλλυπητήρια από το ΚΚΕ για τον θάνατο του Μιχάλη Αλεξανδράκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Μιχάλη Αλεξανδράκη εξέδωσε το ΚΚΕ Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη και οδύνη αποχαιρετά το σύντροφο Μιχάλη Αλεξανδράκη που «έφυγε» χθες (25/7/2021) από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Ο σύντροφος Μιχάλης γεννήθηκε στις 15/10/1953 στο Ηράκλειο, ήταν γιος του συντρόφου και αγωνιστή Βασίλη Αλεξανδράκη και της Πηνελόπης Αλεξανδράκη. Έγινε μέλος του Κόμματος σε νεαρή ηλικία, το 1977, και έμεινε ακούραστος αγωνιστής μέχρι το τέλος της ζωής του, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές για το Κόμμα. Ο σύντροφος Μιχάλης, τσαγκάρης στο επάγγελμα ήταν γνωστός και για τις ικανότητές του ως τεχνίτης, δούλευε με μεράκι την τέχνη του.

Έδρασε με αυταπάρνηση και μαχητικότητα από όποιο πόστο του ζητήθηκε όπως στο κίνημα των αυτοαπασχολουμένων. Εντάχθηκε στο φιλειρηνικό κίνημα του Ηρακλείου, ενώ για χρόνια ασχολήθηκε και με το γονεικό κίνημα. Ακούραστος, ακόμα και ως συνταξιούχος εκλέχτηκε στο ΔΣ των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ στο Ηράκλειο όπως και στην Ομοσπονδία. 

Ο σύντροφος Μιχάλης τίμησε επάξια τον τίτλο του μέλους του Κόμματος μέχρι τέλους.

Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στον αδερφό του σύντροφο Κώστα Αλεξανδράκη, στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί