Χτύπησε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα – Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος της Φολέγανδρου

Την προφυλάκιση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας, μετά την απολογία του. Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με δηλώσεις της υπεράσπισης του κατηγορούμενου, κατά τη σημερινή του απολογία, αναμενόταν να παραδώσει στον δικαστικό λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του, ενώ θα αιτηθεί να εξεταστεί από ειδικό επικαλούμενος προϋπάρχουσα ψυχική νόσο.

Θυμίζουμε πως ο ιατροδικαστής έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα για τα ευρήματά του και η τελική του έκθεση θα παραδοθεί αφού εκδοθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της εξέτασης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, με επικεφαλής τον Ηλία Μπογιόκα, η κοπέλα έφερε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, είχε γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά του σώματος, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού. Ένα τραύμα, το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Επίσης, από τα χτυπήματα στα βράχια άνοιξαν οι βρεγματικές ραφές του κρανίου. Όλα τα χτυπήματα, αλλά και το σύρσιμο στα βράχια έγιναν, ενώ η Γαρυφαλλιά βρισκόταν εν ζωή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Στον λάρυγγα και στα πνευμόνια βρέθηκε άφθονη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό.

Σύμφωνα με το πόρισμα του κ. Μπογιόκα, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη και κυρίως αυτές στο κεφάλι ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος. Ο δράστης την πέταξε στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί