«Θυμάσαι ρε Γιάννη που σε κυνηγούσαμε στους δρόμους όταν πούλαγες cd;»: «Γλέντι» στο twitter για τα συγχαρητήρια της ΕΛ.ΑΣ. στον Αντετοκούνμπο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαίως στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ένα παιδί που πέρασε δύσκολα, πάλεψε και κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και σήμερα είναι πρωταθλητής του ΝΒΑ, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή μετά από πενήντα χρόνια.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στον «Greek Freak», ίσως και σε μια προσπάθεια να κλέψουν λίγη από τη δόξα του.

Ανάμεσά τους, σίγουρα ξεχώρισαν κάποια – δειλά – retweet του Άδωνη Γεωργιάδη για τον Έλληνα πρωταθλητή, που μάλλον «ξέχασε» ότι λίγα μόλις χρόνια πριν τον αποκαλούσε «Ακενοτούμπο» και με μανία επιχειρηματολογούσε για το ότι είναι Αφρικανός και όχι Έλληνας.

Δείτε επίσης: «Θαυμάστε» Έλληνα πολιτικό, αντιπρόεδρο της ΝΔ: Ο… Ακενοτούμπο είναι Αφρικανός και όχι Έλληνας (Βίντεο)

Όταν ο Άδωνις ειρωνευόταν τον Αντετοκούνμπο που σήμερα αποθεώνει (Βίντεο)

Όταν ο Γεωργιάδης ειρωνευόταν τον “Αφρικανό Ακενοτούμπο” και ο Πλεύρης τον έλεγε “νέγρο λάθρο” (εικόνες- βίντεο)

Ευκαιρίας δοθείσης…

Οι ίδιοι που το 2015 είπαν «όχι» στο άρθρο για την ιθαγένεια τώρα σπεύδουν να συγχαρούν τον Γιάννη

Την παράσταση όμως έκλεψε και η Ελληνική Αστυνομία, της οποίας τα συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτέλεσαν εστία σχολιασμού στο twitter, με τους χρήστες να θυμίζουν στην ΕΛ.ΑΣ παλιότερες δηλώσεις του Greek Freak που κρυβόταν για να μην τον συλλάβουν και τον απελάσουν, αφήνοντας τα καυστικά τους σχόλια κάτω από το tweet της ΕΛ.ΑΣ:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί