Πολίτες: Γιατί ήταν κλειστό το σαλόνι στο πλοίο ενώ θα έπρεπε να “απλώνεται” ο κόσμος λόγω συνωστισμού; (φωτο)

Μας γράφει πολίτης:

Αγαπητό candia doc,

θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα γεγονός που συνέβη σε δρομολόγιο των Μινωϊκών γραμμών από Πειραιά για Ηράκλειο και συγκεκριμένα στις 18/07.

Τις τελευταίες μέρες ακούμε στις ειδήσεις ότι είμαστε σε κρίσιμο σημείο όσον αφορά τον κορωνοϊό. Με την Κρήτη να είναι σε οριακό σημείο.

Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο λοιπόν και ενώ τα σαλόνια ήταν γεμάτα κόσμο, υπήρχε ένα σαλόνι που ήταν κλειστό. Αυτό που παλιά ήταν η Disco για όσους ξέρουν. Αντί λοιπόν να είναι ανοικτό ώστε ο κόσμος “απλωθεί” χωρίς να χρειαστεί να βγει στο ανοικτό κατάστρωμα και να μην είναι μαζεμένος στα άλλα 2 σαλόνια, ήταν κλειστό.

Σε σχετική ερώτησή μου στη reception γιατί συμβαίνει αυτό και αν είναι σαλόνι μόνο για τις vip θέσεις, δε μου δόθηκε καμία απάντηση. Μόνο ότι δεν έχει να κάνει με τις vip θέσεις και απλά ότι θα το μεταφέρουν σε κάποιον αρμόδιο. Άρα, δεν υπήρχε κανένας λόγος για να συμβαίνει αυτό. Για του λόγου το αληθές σας στέλνω και σχετική φωτογραφία από το χώρο που ήταν κλειστός.

Απαράδεκτο τέτοιες μέρες να συμβαίνουν αυτά ασχέτως ότι οι επιβάτες είναι ή εμβολιασμένοι ή έχουν αρνητικό τεστ. Σύμφωνα με τους ειδικούς και πάλι υπάρχει μετάδοση σε περίπτωση που κάποιος είναι φορέας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί