Έπεσαν οι υπογραφές για το έργο για το γήπεδο ποδοσφαίρου Μοναχής Ελιάς του Δήμου Χανίων

Το έργο της αντικατάστασης του φυσικού χλοοτάπητα, την κατασκευή αποστραγγιστικού δικτύου και δικτύου άρδευσης στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μοναχής Ελιάς του Δήμου Χανίων υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην Αντιπεριφέρεια Χανίων. 

Το έργο έχει προϋπολογισμό 322.532,00€ και αφορά την  αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα και τοποθέτηση νέου φυσικού προκαλλιεργημένου χλοοτάπητα στο γηπέδου ποδοσφαίρου της Μοναχής Ελιάς του Δήμου Χανίων συνολικής επιφάνειας 8.700 τετραγωνικών μέτρων. 

Συγκεκριμένα περιλαμβάνεται η αναμόρφωση της επιφάνειας του χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου με αντικατάσταση του υπάρχοντος φυσικού χλοοτάπητα, μετά την απομάκρυνση του υφιστάμενου χλοοτάπητα,. Προβλέπεται ακόμα η κατασκευή νέου στραγγιστικού δικτύου, η κατασκευή αυτοματοποιημένου αρδευτικού δικτύου και η διαμόρφωση της υπόβασης με χρήση αδρανών υλικών για την ομαλοποίηση και επιπεδοποίηση των οποιωνδήποτε ανωμαλιών και υψομετρικών διαφορών του αγωνιστικού χώρου.

Στην υπογραφή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων Τάσος Αλόγου και Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βαμβακόπουλου Ηλίας Παπαθεοφάνους, οι οποίοι και σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στη σημασία του έργου, τονίζοντας την κρίσιμη στήριξη από την Περιφέρεια Κρήτης για την υλοποίησή του. Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Στις δηλώσεις τους τόσο ο Περιφερειάρχης Κρήτης όσο και οι παριστάμενοι ευχήθηκαν η συγκεκριμένη υποδομή να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας των Χανίων για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί