Τραμπουκισμοί της φρουράς Μητσοτάκη: Μπήκαν σε χωράφι και κατέβασαν πανό του ιδιοκτήτη κατά του πολυχρονεμένου! (βίντεο)

Τραμπούκικες ενέργειες από την αστυνομία καταγγέλλουν κάτοικοι των Γαργαλιάνων, κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε αγροτικό συνεταιρισμό, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη νότια Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έγινε τη Δευτέρα στο facebook επισημαίνεται ότι η αστυνομία παρενέβη μπουκάροντας σε ιδιωτικό χώρο (χωράφι) δίπλα από τον συνεταιρισμό του Ελαιώνα, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το documentonews.gr ανήκει σε έναν από τους πολίτες που θέλησαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτως ώστε να κατέβουν πανό που έγραφαν «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;» και «Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες».

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΚΑΛΕ OM NO ΕΙΣΑΙ El ΕΣΥ"
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Στην ανάρτηση τονίζεται ότι οι αστυνομικοί «πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό», ενώ παράλληλα επισημαίνεται ότι ένας αστυνομικός ακούγεται να λέει «πάρτε του το κινητό», απευθυνόμενος στον πολίτη που κατέγραφε το περιστατικό.

«Θέλαμε με κάπως χιουμοριστικό τρόπο να αναδείξουμε τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης», ανέφερε στο documentonews.gr ένας από τους εμπνευστές της διαμαρτυρίας, επισημαίνοντας ότι ήταν ανήκουστο γεγονός η εισβολή με τέτοιον τρόπο σε ιδιωτικό χώρο και παράλληλα η απαίτηση να κατέβουν τα δύο πανό τα οποία «δεν είχαν υβριστικό χαρακτήρα». Παράλληλα, οι καταγγέλλοντες στηλίτευσαν ως απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίον παρενέβη η αστυνομία, για να σιγήσει την εν λόγω διαμαρτυρία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί