Άρση της ασυλίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Σε βάρος του εκκρεμεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση για σεξιστικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Mea Culpa που ήταν ιδιοκτήτης

Την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου ψήφισε η Βουλή με αφορμή σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν για την Θωμαρίτα Καλδάρα που είχε διατελέσει γραμματέας του υφυπουργού των Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, επί ΣΥΡΙΖΑ. Για την ακρίβεια, σε σύνολο 238 παρόντων, υπερψήφισαν 237 βουλευτές ενώ καταψήφισε μόλις ένας βουλευτής.

Η συκοφαντική δυσφήμηση αφορά δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα που κατείχε ο Κ. Μπογδάνος, πριν γίνει βουλευτής. Το επίμαχο δημοσίευμα έφερε το σεξιστικό τίτλο «η ημίγυμνη γραμματέας του υφυπουργού» και σχολίαζε τις φωτογραφίες που διατηρούσε στα social media η τότε γραμματέας του υφυπουργού των Εξωτερικών.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας από το βήμα της Βουλής ζήτησε από τους συναδέλφους τους να άρουν την ασυλία του προκειμένου να οδηγηθεί στην τακτική δικαιοσύνη και να αποδείξει την αθωότητά του.

Θυμίζουμε ότι η Θωμαρίτα Καλδάρα κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του νυν βουλευτή της ΝΔ διότι το site που διατηρούσε υπήρχε είδηση με τίτλο «Η ημίγυμνη γραμματέας του Υφυπουργού» με αφορμή φωτογραφίες που η ίδια είχε αναρτήσει σε συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί