Σήμερα οι απολογίες των κατηγορουμένων για το αιματηρό επεισόδιο στις Γούβες

(φωτογραφία αρχείου)

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι δύο άνδρες οι οποίοι εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε την προηγούμενη βδομάδα σε ταβέρνα των Γουβών, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 37χρονου από πυροβολισμό.

Δείτε: Θερμό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Ηράκλειο – Τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι

Οι δύο άντρες, ηλικίας 29 και 32 ετών, οδηγήθηκαν την περασμένη Πέμπτη στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο από κοινού κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι φερόμενοι ως δράστες ζήτησαν και πήραν προθεσμία για σήμερα, Δευτέρα, προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ο 29χρονος φέρεται πως είναι ο δράστης των πυροβολισμών που οδήγησαν στον τραυματισμό του 37χρονου αλλά και της 44χρονης συντρόφου του ενώ ο 32χρονος φέρεται να συμμετείχε στην συμπλοκή.

Σημειώνεται ότι στην υπόθεση εμπλέκεται κι ένας 27χρονος άνδρας, αδερφός του 29χρονου, ο οποίος όμως δεν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα καθώς έχει τραυματιστεί στα πόδια και νοσηλεύεται προς το παρόν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Όσον αφορά τον 37χρονο, η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί καθώς αποσωληνώθηκε, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουλίου, στις Πάνω Γούβες του Δήμου Χερσονήσου όταν μετά από διαπληκτισμό σε ταβέρνα της περιοχής, ο 29χρονος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον ενός ζευγαριού που βρισκόταν στο κατάστημα.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν δύο άτομα, ο 37χρονος άνδρας και η 44χρονη σύντροφός του, την ώρα μάλιστα που στο κατάστημα βρισκόταν αρκετός κόσμος.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον 37χρονο να διασωληνώνεται εκείνη την ημέρα καθώς έφερε σοβαρό τραύμα στην κοιλιά ενώ η σύντροφός του είναι σε καλύτερη κατάσταση καθώς έφερε τραύματα στο χέρι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί