Οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες Ελλάδας beach volley αναδεικνύονται απόψε στον Άγιο Νικόλαο

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και τη συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης του Πολιτιστικού Οργανισμού και της Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Αγίου Νικολάου 

Οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach Volley 2021 αναδεικνύονται απόψε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, στους τελικούς που θα πραγματοποιηθούν στην πλαζ της Άμμου, δίπλα στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου. 

Το Agios Nikolaos Championships συνδιοργανώνουν η Ε.Ο.ΠΕ., ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ) και η Περιφέρεια Κρήτης. 

Ξεκίνησε την Παρασκευή 16 και ολοκληρώνεται απόψε, Κυριακή 18 Ιουλίου, μ’ ένα τετράωρο θέαμα τελικών. Στις 5 το απόγευμα ξεκινά ο τελικός των γυναικών και στις 19:30 ο τελικός των ανδρών, για την ανάδειξη των πρωταθλητών της άμμου σε άνδρες και γυναίκες για το 2021. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 10 με την απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων.   

Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μεταδίδεται από τη Δημόσια Τηλεόραση (19.30-21:30) από τον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΤ-3.

Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην Κρήτη 

«Πιστεύουμε στη σημασία και την αξία του αθλητισμού ως παράγοντα εξωστρέφειας και αποτελεί τμήμα της στρατηγικής να φιλοξενούμε σημαντικά αθλητικά γεγονότα», επισημαίνει στο μήνυμά του για την διοργάνωση ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

«Μαζί με την πολιτεία, τους Δήμους, τα αθλητικά σωματεία θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και να αναδείξουμε νέους πετυχημένους αθλητικούς θεσμούς και αθλητικές διοργανώσεις, ώστε να εμπλουτίσουμε το καλεντάρι των δράσεων μας, αλλά και να δημιουργήσουμε σταθερές σχέσεις συνέργειας με αθλητικές ομοσπονδίες στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο. Οι τελικοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volleyball στον Άγιο Νικόλαο, υπηρετούν τη στόχευση αυτή. 

Θα εντείνουμε την προσπάθεια προκειμένου οι αθλητικές δράσεις να συνδεθούν αποτελεσματικότερα με τον τουρισμό, τις δράσεις πολιτισμού και την τοπική οικονομία της κάθε περιοχής, ενισχύοντας παράλληλα την εξωστρέφεια της Κρήτης. Εύχομαι καλή επιτυχία στη διοργάνωση», τονίζει ο Σταύρος Αρναουτάκης. 

30 χρόνια πανελλήνιο πρωτάθλημα 

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley με διοργανώτρια την Ε.Ο.ΠΕ. συμπληρώνει εφέτος 30 χρόνια ζωής και γιορτάζει με τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος σε έναν από τα πιο κοσμοπολίτικούς και πιο ειδυλλιακούς προορισμούς της Ελλάδας.

Ο Άγιος Νικόλαος διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων από το 2017 μέχρι και εφέτος με εξαίρεση το 2020 που η διοργάνωση ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας covid-19.  

O Άγιος Νικόλαος με πρωταγωνιστή τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης έχει γίνει πρωταθλητής στη διοργάνωση μεγάλων εγχώριων και διεθνών αθλητικών γεγονότων σε άλλα πολλά δημοφιλή αθλήματα και extreme sports που τον έχουν αναδείξει μεταξύ των βασικών αθλητικών και τουριστικών αθλητικών προορισμών της Ελλάδας.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί