Ο Δήμος Μαλεβιζίου τίμησε τη μνήμη των καταδρομέων Νίκου Καβροχωριανού και Ηλία Τούλη σε Μονή και Μάραθο

Τη μνήμη των καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού και Ηλία Τούλη τίμησε ο Δήμος Μαλεβιζίου σε Μονή και Μάραθο αντίστοιχα, παρουσία μελών των οικογενειών των δύο καταδρομέων, εκπροσώπων αρχών, φορέων και σωμάτων ασφαλείας. 

Στη Μονή την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης ενώ στη δράση του Νικόλαου Καβροχωριανού αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου κ Σπύρος Καλλέργης. .

Στο Μάραθο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας αμέσως μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο πατήρ Άνθιμος, αναφερόμενος στη θυσία του Ηλία Τούλη επισήμανε πως η μνήμη του «θα μένει ζωντανή και ανεξίτηλη ως πυξίδα αξιών για τις επόμενες γενιές».

Το παρών έδωσαν εκτός από μέλη της οικογένειας των καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού και Ηλία Τούλη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, οι αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου, Καθαριότητας Μιχάλης Αλμπαντάκης, και Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηρακλείου του Σύριζα Χάρη Μαμουλάκη, η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου  Εύα Πιτσικάκη – Κουτσογιαννάκη, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μονής Γιάννης Πατραμάνης και Μαράθου Φάνης Κοκκινάκης, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων Μονής και Μαράθου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί