Μητροπολίτης της Κρήτης καλεί σε εμβολιασμό

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του εμβολιασμού για τον κορονοϊό πήρε ο μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος.

«O εμβολιασμός αποτελεί το μοναδικό ολοκληρωμένο και αξιόπιστο μέσο αντιμετώπισης της θανατηφόρου πανδημίας, που μαστίζει ολόκληρη την οικουμένη τον τελευταίο έναμιση χρόνο», αναφέρει σε επιστολή προς τους κληρικούς, τις μοναχές και τους πιστούς στη μητρόπολή του, τονίζοντας τα εξής:

Ως συνειδητοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι η άρνηση του εμβολίου κατά του covid-19 δεν έχει καμία σχέση με ομολογία πίστεως ούτε με την υπεράσπιση της ορθόδοξης διδασκαλίας και την εφαρμογή του Ευαγγελικού Λόγου» υπογραμμίζει και απευθύνει έκκληση: «Να ακολουθήσετε τις οδηγίες, συστάσεις και υποδείξεις των υγειονομικών αρχών και των ειδικών επιστημόνων, Ιατρών και Λοιμωξιολόγων και να εμβολιασθείτε χωρίς άλλη καθυστέρηση και αναβολή.

Ας αντιμετωπίσουμε, επιτέλους, την κατάσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ας πάψουμε να ακούμε τους ψευδοπροφήτες Αρχιερείς, Ιερείς και λαϊκούς του διαδικτύου που εκφράζουν μόνο προσωπικές τους απόψεις και όχι την επίσημη θέση της Εκκλησίας και βλέπουν παντού συνωμοσιολογίες, εχθρούς και σκορπούν τον φόβο και τον πανικό».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Μητροπολίτης της Κρήτης καλεί σε εμβολιασμό”

  1. ελεύθερος να υπακούς

    Ο σεβασμιότατος ποτέ δεν θα έλεγε κάτι που δεν το πιστεύει, επειδή το διέταξαν οι κυβερνώντες. Επίσης η ξεκάθαρη θέση του υπέρ του εμβολιασμού, έχει ήδη πείσει θείες και γιαγιάδες που θα έκαναν οτιδήποτε αν τους το έλεγαν οι παπάδες…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί