Κρήτη: Της πέρασαν χειροπέδες για κλοπές σε επιχειρήσεις

Συνελήφθη χθες το πρωί, στα Χανιά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, Ελληνίδα κατηγορούμενη για κλοπή.

Εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τις νυχτερινές ώρες της 11.07.2021 σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από δύο επιχειρήσεις συνολικά το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η γυναίκα διέπραξε τις παραπάνω κλοπές.

Από την συνεχιζόμενη προανάκριση, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 23.05.2021 έως και 19.06.2021 η γυναίκα είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές- διαρρήξεις σε επιχειρήσεις σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου και Πλατανιά, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ, ποσότητα μελιού και ποσότητα λαδιού.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της με την συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ,
  • Διαρρηκτικά εργαλεία και
  • Μία ηλεκτρονική συσκευή (tablet), την κατοχή της οποίας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί