Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης Γαλλίδας τουρίστριας που τραυματίστηκε σε φαράγγι

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πρώτη αποστολή του φετινού καλοκαιριού στο φαράγγι του Ρίχτη. Το περιστατικό αφορά μία Γαλλίδα τουρίστρια η οποία τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Σητείας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, περίπου στις 4 το απόγευμα ειδοποιήθηκε από το 112, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας για τραυματισμό Γαλλίδας – γεννημένη το 1983- στο δεξί της γόνατο στο φαράγγι του Ρίχτη. Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν έξι άτομα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας, έξι άτομα από την ΕΔΕΑΚ, δύο από την Αστυνομία. Έφτασαν στο σημείο που ήταν η γυναίκα, ακινητοποίησαν και έβαλαν σε νάρθηκα το πόδι της. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της. Ακολούθως με την συνδρομή και ομάδας της 3ης ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε η μεταφορά της στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην κάτω πλευρά του φαραγγιού του Ρίχτη και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Σητείας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι επισκέπτες ετοιμαζόταν να ξεκινήσουν την διάσχιση του φαραγγιού. Έγιναν άμεσα συστάσεις και ζητήθηκε να μην παραμείνουν, καθώς σε λίγη ώρα θα νυχτώσει και υπάρχει κίνδυνος ασφαλείας.

anatolh

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί